fbpx

Luxe kamperen met Isabella voortenten

Wilt u op luxe wijze kamperen, kies dan voor Isabella voortenten. Er wordt immers aardig wat tijd op de camping doorgebracht in een voortent. Goede reden om te kiezen voor een extra ruimte als een ware woonkamer, eetkamer of borrelkamer. Kies hiervoor de juiste voortent uit, die bij uw camper of caravan past. Ontdek de vele prachtige Isabella voortenten, waarmee u onvergetelijke vakanties kunt beleven. Hiervoor heeft u bij ons keuze uit een zeer divers aanbod. Verschillende modellen en afmetingen en zelfs wintertenten.

De bijzondere kwaliteit van Isabella

De voortenten van Isabella zijn functioneel en duurzaam. Toch zijn ze ook zeer ruim en stijlvol. De kwaliteit zit in zelfs de kleinste details. Achter de sterke en duurzame materialen, moderne designs en exclusieve afwerkingen gaan unieke en gepatenteerde oplossingen schuil. Het resultaat van de jarenlange ervaring en knowhow binnen de verschillende generaties van Isabella.

Cannenburg Caravans en Campers biedt u een breed aanbod van Isabella voortenten, waarmee u uw vakantieleven optimaal kunt veraangenamen.

Hoe zijn Isabella voortenten opgebouwd?

De voortenten van het merk Isabella zijn altijd te herkennen aan hun kenmerkende solide en strakke ontwerpen. Hierdoor zijn ze bijzonder gemakkelijk op te zetten en vast te maken aan uw caravan of camper. Zo begint én eindigt uw vakantie dus altijd goed. Afhankelijk van uw precieze keuze zal uw Isabella voortent bestaan uit:

 • lichte frames van lichtgewicht materiaal, die gemakkelijk zijn mee te nemen en op te zetten;
 • uitmuntende materialen die waterdicht en gemakkelijk te reinigen zijn;
 • royale raampartijen die uv-absorberend zijn;
 • sterke daken van een krachtig materiaal;
 • nabehandelde doeken voor minder condens.

Advies en contact

Natuurlijk heeft u als kampeerder zo uw eigen wensen. En ook uw eigen caravan of camper. Hiervoor zoekt u een voortent die perfect aansluit. Daarom heeft Cannenburg Caravans en Campers niet alleen een groot en divers aanbod, maar ook ervaren vakmensen in dienst die u graag adviseren. Hiervoor nemen wij alle tijd, zodat wij er zeker van zijn dat u met het juiste product op pad gaat. Dus kom langs en bezoek onze inspirerende showroom, waar u de verschillende voortenten van Isabella kunt vergelijken. Of neem contact met ons op voor meer informatie en/of vragen.

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.Elly Willemse-Veldhuis
 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings
Back to top