Een luxe caravan kopen bij Cannenburg, dé kampeerspecialist

Denkt u erover een luxe caravan te kopen, met alles erop en eraan? Bij Cannenburg Caravans en Campers wordt de zoektocht naar en aanschaf van een luxe caravan binnen ons ruime aanbod met eindeloos veel keuze een beleving op zich! Met een luxe caravan maakt u elk uitstapje, groot of klein, onvergetelijk. Geniet met elkaar van de luxe, het comfort en de ruimte van thuis, met daarbij de vrijheid en zeeën van tijd waar u al zo lang naar uitkijkt! Royaal slapen, uitgebreid kokkerellen of uw favoriete tv-serie kijken zijn een paar van de fijne voordelen van een luxe caravan. En niet alleen de plaats(en) van bestemming, maar ook de reis zelf wordt met een luxe caravan aangenaam. Start de motor of stap op de fiets en kom naar onze caravan- en showroom in Almere. Met groot plezier helpen wij u bij het uitzoeken van uw luxe caravan!

De grote plussen van een luxe caravan

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Tijdens uw vakantie met een luxe caravan is het prettig om zo min mogelijk te hoeven inleveren op comfort en leefgenot. Sterker nog: hoe zou het zijn om in uw eigen luxe caravan elke dag het gevoel te hebben dat u in de watten wordt gelegd? Dankzij de huidige technologie is het mogelijk om uw caravan van de meest luxe extra’s te voorzien. Het aantal verkochte caravans in ons land groeit elk jaar en dat is niet voor niets. Steeds vaker worden deze caravans voorzien van hightech snufjes, zoals vloerverwarming, ledverlichting, elektrische toegangsdeur, Bluetooth-audio en USB-aansluitingen om uw smartphone mee op te laden. Houdt u erg van muziek, dan geniet u in een luxe caravan meer dan ooit! Via ingebouwde luidsprekers en versterkers kunt u luisteren naar muziek die wordt gestreamd via smartphone en tablet. Of wat dacht u hiervan: tegenwoordig wordt een app bij uw luxe caravan steeds vanzelfsprekender, zodat u bijvoorbeeld met een druk op de ‘knop’ de verwarming aan- en uitzet, ziet hoeveel watervoorraad er nog in de tank zit en de airco in een handomdraai in- en uitschakelt. Zo wordt uw caravan steeds meer een verlengde van uw eigen huis! Wij luisteren naar uw wensen en adviseren u over alle mogelijkheden. Behalve de ontwikkelde en ingenieuze techniek, breidt ook de inrichting van caravans steeds meer uit. In een luxe caravan hoeft u zich geen zorgen te maken om de ruimte; die is er dankzij een uitgekiende indeling altijd in overvloed. Even lekker opfrissen in de complete badkamer met toilet? Of lekker een middagdutje doen in de gezellige zithoek of op bed? Of toch even op de grootbeeld-tv uw favoriete programma’s kijken? In een luxe caravan ervaart u het comfort van thuis, maar dan wél op een fantastische vakantieplek!

Oók een optie: een gebruikte luxe caravan

Wilt u genieten van alle comfort van een luxe caravan, maar dan voor een aantrekkelijke prijs? Kies dan voor een gebruikte caravan uit het – veelal wisselende – occasionsaanbod van Cannenburg Caravans en Campers. Ook onze gebruikte caravans springen er stuk voor stuk uit door betrouwbaarheid en kwaliteit, daar staan wij voor! Alle occasions hebben een uitgebreide controle gehad en verkeren in uitstekende staat. Cannenburg Caravans en Campers verkoopt uitsluitend gebruikte caravans waar wij voor 100% achterstaan. Alleen fraaie exemplaren die voldoen aan onze strenge selectiecriteria maken deel uit van ons aanbod. Onderhoud en reparaties worden door ons uitgevoerd in onze eigen BOVAG- en RDW-erkende werkplaats te Almere Haven. Ook als u kiest voor een gebruikte caravan kiest u bij Cannenburg voor zekerheid!

Altijd een betrouwbare keuze bij Cannenburg

Bij Cannenburg Caravans en Campers staat vertrouwen hoog in het vaandel. Doordat we al ruim 40 jaar gespecialiseerd zijn in caravans en campers, hebben we veel ervaring en kunnen wij u optimaal adviseren. Zekerheden als ons BOVAG-keurmerk en het feit dat we RDW-erkend zijn geven extra zekerheid. Als officieel dealer van de kwaliteitsmerken Hobby, Fendt en Caravelair krijgt u van ons altijd objectief advies en een hoge service bij het kopen van een luxe caravan. Kom vrijblijvend langs in onze showroom of neem contact met ons op voor al uw vragen!

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings
Back to top