Unico luifels Amersfoort, Baarn en Soest

Als echte kampeerliefhebber kiest u voor Unico luifels, zoals haast al onze klanten uit de regio Amersfoort, Baarn en Soest. Ook in deze regio staat Cannenburg Caravans en Campers al 40 jaar bekend als dé specialist in kampeerartikelen. Wilt u weten welke Unico luifels het beste passen bij uw caravan of camper? Wilt u het meest diverse en voordeligste aanbod voor kampeerders uit Amersfoort, Baarn en Soest zien? Bekijk onze uitgebreide video’s en ontdek ons aanbod! Neem contact met ons op voor meer informatie, en persoonlijk advies op maat of kom de luifels zelf bekijken in onze showroom.

Waarom Unico luifels?

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Unico luifels (en ook voortenten) hebben een bijzonder hoge kwaliteit. U zult vooral de ruimte kunnen waarderen, gezien deze luifels geen (midden)stokken nodig hebben, en u het volle oppervlak hieronder dus volledig kunt benutten. Toch is de constructie sterk dankzij het aluminium frame, dat zelfs tijdens de hardste wind probleemloos blijft staan. Onze klanten hebben het ook vaak over het gemak waarmee Unico luifels zijn op te zetten, af te breken, en schoon te maken. Is een vakantie eenmaal afgelopen, dan is het opruimen van Unico luifels amper werk en kan de terugreis naar huis snel beginnen.

Eenvoudige Unico luifels voor Amersfoort, Baarn en Soest

De Siena luifels zijn de meest laagdrempelige Unico luifels die wij verkopen. Ze bieden veel voordelen! Zo zijn ze meteen op te zetten zonder technische handelingen, zijn ze licht qua gewicht, maar ook uiterst stabiel dankzij de sterke constructie. De Siena luifels van Unico zijn bovendien eenvoudig aan te spannen met slechts twee duurzame afspansjorbanden. De Siena luifels hebben geen spatrand, dus u hoeft op het eind van de dag (of uw vakantie) amper schoon te maken. Puur gemak dus.

De royaalste Unico luifel: Verona!

camper of caravan kopen amsterdam diemen amstelveen

Ook Verona luifels worden vaak verkocht. Deze Unico luifels bieden eveneens veel voordelen. Zo zijn ze opgebouwd uit een enkele boogstok waardoor het opzetten bijzonder makkelijk is. Deze boog zorgt bovendien voor een goede afwatering langs de zijkanten, weg van de deur. Door de transparante zijvensters is er genoeg beschutting én zonlicht. Bovendien zijn deze Unico luifels naar wens uit te breiden, bijvoorbeeld met een gaaswand, of een portaalwand waarmee het geheel afgesloten kan worden. De dakluifel is aan bestaande uitbreidingen te ritsen, waardoor een enorme ruimte gecreëerd wordt. Wilt u dit eens in het echt zien? Bezoek dan eens onze showroom in Almere, die makkelijk te bereiken is vanuit Amersfoort, Baarn en Soest.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top