Nieuwe camper kopen?

Vind hier uw nieuwe droomcamper

DEZE PAGINA GEEFT EEN MODELOVERZICHT VAN HOBBY CAMPERS T/M SEIZOEN 2024.
DIT BETREFT NIET DE ACTUELE VOORRAAD.
69 voertuigen Matching:

Je zoektocht naar een nieuwe camper

Heeft u plannen een nieuwe camper te kopen? Vaak is een camper de grootste aanschaf van uw leven na uw huis. Daarom is het zeer belangrijk dat u een aantal dingen goed overweegt voordat u tot koop overgaat. Bij ons in de showroom vindt u een groot assortiment nieuwe Hobby campers. Als echte kampeerliefhebber kijkt u uw ogen bij ons uit. Uw vakantie begint eigenlijk al bij ons in de showroom waar we alle tijd nemen u zo optimaal mogelijk te helpen.

Welke camper past het beste bij jouw wensen?

Wij begrijpen als geen ander dat u met de aanschaf van een nieuwe camper niet over één nacht ijs gaat en daarom helpen wij u graag. U heeft vast al nagedacht over het formaat van uw nieuwe camper en de faciliteiten die uw camper minimaal moet hebben. Wij zoeken antwoorden op vragen als: “Gaat u een camper kopen met de bedoeling er een paar weken vakantie of af en toe een weekendje in door te brengen?” Of: “Zit u in een levensfase met veel vrije tijd om bijvoorbeeld te overwinteren in het zuiden van Europa?” Het gebruik tijdens de wintersport stelt namelijk weer andere eisen aan uw camper. Wij zorgen er samen met u voor dat u een camper koopt die bij u past.

Hoe koop je een nieuwe camper?

Het kopen van een nieuwe camper is een behoorlijke investering. Ook de extra uitrusting van de camper is daarbij erg belangrijk. De aanvullende keuzes in accessoires bepalen mede uw vakantieplezier. Logisch dat u deze investering goed geïnformeerd wilt maken. Daarom staan de specialisten in onze showroom klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u voordat u langskomt al advies ontvangen? Wilt u iets weten over ons huidige aanbod? Of heeft u een andere vraag? Bel ons gerust.

Welk rijbewijs voor welke camper?

Een moderne camper heeft veel luxe aan boord en dat maakt het voertuig steeds zwaarder. Het merendeel van de bestuurders heeft een B-rijbewijs en mag een camper besturen met een maximum totaal gewicht van 3500 kg. Met een C-rijbewijs kunt u een camper aanschaffen die een hoger totaal gewicht heeft zodat je weinig beperkingen hebt. Sommige campers met een maximum totaal gewicht van 3.500 kg hebben niet voldoende laadvermogen. Let bij de aanschaf dus goed op het leeggewicht en het laadvermogen van de camper. Wij adviseren u graag!

Kom langs in onze showroom

Is uw interesse gewekt? Kom dan eens naar de showroom van Cannenburg. Hier staan diverse campers opgesteld en onze camperspecialisten helpen u graag verder. Heeft u een specifieke camper op het oog? Maak dan telefonisch een afspraak zodat u op een door u gekozen tijdstip met de specialisten de mogelijkheden kunt bespreken.

Back to top