Nieuws

Het laatste nieuws, leuke tips & trips van Cannenburg

Caravelair Alba 366 caravan model 2024

Volledig elektrische caravan van Caravelair

De wereld van kamperen veranderd voortdurend, en daarbij staat de Caravelair Alba 366 momenteel voorop als een toonbeeld van innovatie en veelzijdigheid.

Veelzijdige indeling voor gezinsvriendelijk kamperen

Een van de opvallende kenmerken van de Caravelair Alba 366 is de slimme indeling, die zowel een stapelbed als een dwarsbed integreert. Deze configuratie maakt het een ideale keuze voor gezinnen die op zoek zijn naar comfort en flexibiliteit tijdens hun kampeeravonturen. De caravan is zorgvuldig ontworpen om een optimale ruimte te bieden, zodat iedereen zich thuis voelt, waar de weg hen ook brengt.

Speciaal voor auto’s met een laag trekgewicht

Met een maximaal te beladen gewicht van slechts 750 kg maakt de Caravelair Alba 366 kamperen toegankelijker dan ooit. Dit lage gewicht maakt de caravan geschikt voor een breed scala aan trekkende voertuigen, waardoor je de vrijheid hebt om de weg op te gaan zonder je zorgen te maken over zware belastingen of een auto die een laag trekgewicht heeft. Daarnaast vergemakkelijkt het lichte ontwerp niet alleen het trekken maar ook het manoeuvreren op de camping.

Eerste volledig elektrische caravan

Een van de meest opvallende kenmerken van de Caravelair Alba 366 is zijn volledig elektrische ontwerp. Niet alleen draagt dit bij aan een duurzamere manier van reizen, maar het biedt ook praktische voordelen zoals efficiëntie en gemak. Kampeerders kunnen genieten van moderne voorzieningen en toch milieubewust reizen, waardoor een win-winsituatie ontstaat voor avontuurlijke gezinnen.

Slimme technologieën met het Caravelair Smart Pakket

Standaard uitgerust met het Caravelair Smart Pakket tilt de Caravelair Alba 366 kamperen naar een hoger niveau. Het pakket omvat een accu-sensor, Track & Trace GPS en een waterpas module, allemaal naadloos geïntegreerd in het ontwerp van de caravan. Met de bijbehorende app kunnen kampeerders op afstand toegang krijgen tot belangrijke informatie en controles, waardoor het beheer van de caravan eenvoudig en handig wordt.

Altijd fris: compressorkoelkast voor voedingsmiddelen en dranken

Een essentieel onderdeel van het comfort aan boord is de aanwezigheid van een compressorkoelkast. Deze functie zorgt ervoor dat voedingsmiddelen en dranken koel en fris blijven, zelfs op zeer warme zomerdagen. De Caravelair Alba 366 streeft ernaar om elke kampeertrip aangenaam en zorgeloos te maken, met aandacht voor de kleine details die het verschil maken.

In samenspel bieden de veelzijdige indeling, het lichte ontwerp, het volledig elektrische concept, het Smart Pakket en de compressorkoelkast kampeerders een complete ervaring. De Caravelair Alba 366 belichaamt de perfecte combinatie van slimme innovaties en moderne technologieën, waardoor avontuurlijke gezinnen een comfortabele en duurzame kampeerervaring kunnen omarmen.

Specificaties

Kijk voor specificaties op ons model-overzichtspagina via de link: Caravelair Alba 366. Op de website van Caravelair kun je ook meer informatie over de Caravelair Alba 366 modeljaar 2024 vinden.

Laat ons weten wat je ervan vindt!

Op dit moment hebben wij deze caravan nog niet opgenomen in ons programma. Als er genoeg animo voor is dan bestaat de mogelijkheid dat wij deze caravan speciaal voor de belangstellende inkopen. Laat ons daarom weten wat je ervan vindt, ook als je het helemaal niks vindt! Mail je reactie naar marketing@cannenburg.nl. Bedankt!

Back to top