fbpx

Kampeerwinkel Almere

Ruim 8.000 m2 kampeerbeleving

Onze kampeerwinkel in Almere kenmerkt zich door een uitgebreid assortiment, uitstekend prijsbeleid en deskundige advies. De meeste medewerkers zijn zelf kampeerder en weten dus uit eigen ervaring waarover zij spreken als zij u adviseren.

U heeft bij ons de keus uit veel onderdelen, accessoires, meubelen en natuurlijk de meest voorkomende kampeer benodigdheden, van accubak tot zonnescherm, van zaklantaarn tot airco. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook zeer veel originele Hobby en Fendt caravanonderdelen en accessoires.

Uiteraard is het bij ons ook mogelijk om uw aankopen te laten inbouwen in onze werkplaats. Het werkplaatsteam helpt u graag verder.

Op onze site kunt u een goede indruk krijgen van ons assortiment. Ons assortiment in onze winkel is echter veel groter dan wat wij op onze site kunnen laten zien. Wilt u meer informatie of over gaan tot aankoop, kom bij ons langs. Online verkoop is niet mogelijk.

We hebben zeer veel producten op voorraad en kunnen u de producten in onze winkel laten zien en u adviseren.

Naast ons winkelassortiment kunt u bij ons in de showroom ook terecht voor informatie over meubelen, matrassen, hordeuren, fietsendragers, luifels, tenten, airco’s, movers, brandstofcellen, tv’s en satellietsystemen. Op onze eigen “camping” staan daarnaast heel veel leuke spullen uitgestald om eens goed te bekijken.

We hopen u spoedig bij ons te mogen begroeten, de koffie staat voor u klaar!

Ons online assortiment.
In onze webwinkel hebben wij met alle andere, bij VIVA, aangesloten bedrijven een gecombineerd assortiment. Hierdoor heeft u het grootste assortiment mogelijk. In onze kampeerwinkel in Almere hebben wij een groot deel van dit assortiment staan, maar helaas niet alles. Het kan dus voorkomen dat artikelen die u online ziet niet bij ons in de winkel verkrijgbaar zijn. Bent u specifiek op zoek naar iets dan bel ons gerust of stuurt u ons een e-mail. Zo weet u zeker dat we het in huis hebben als u op de koffie komt.

WAAROM CANNENBURG?

  • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
  • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
  • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

ONLINE WINKELEN BIJ CANNENBURG & VIVA

Cannenburg werkt hierin samen met Viva. Viva Kamperen is het nationale en toonaangevende platform voor caravans, campers, en aanverwante producten en diensten. Viva Kamperen is een overkoepelend orgaan van negentien grote caravan- en camperbedrijven.

Samen sterk, eigentijds en steeds vernieuwend
Samen vormen wij een landelijk platform van caravan- en camperprofessionals. Wij zijn eigentijds door onze fysieke winkels in combinatie met een online kampeershop en blijven continue vernieuwen. Zo beantwoorden we te allen tijde aan de behoeften van u als kampeerder.

Back to top