Caravancentrum Naarden, Huizen en Bussum

Op zoek naar een nieuwe caravan of camper in uw buurt?

Caravancentrum Naarden, Huizen en Bussum

Uw vakantie is alweer gepland maar nu nog een nieuwe caravan of camper. Bij Cannenburg Caravan en Campers kijkt u uw ogen uit. Wanneer u in uw auto stapt vanuit Naarden, Huizen of Bussum dan ziet u ons caravancentrum al snel. Wij verwelkomen u graag in onze grote showroom waar u uw ogen uitkijkt. Uiteraard beginnen we met een kop koffie.

Caravancentrum Cannenburg Almere

U heeft wellicht al nagedacht over de nieuwe caravan of camper, waar deze aan moet voldoen en hoe u deze gaat gebruiken. Onze vakmensen zorgen in ieder geval dat we al uw vragen beantwoorden om u zo van het beste advies te voorzien. Wij begrijpen immers als geen ander dat u met de aanschaf van een nieuwe caravan of camper niet over 1 nacht ijs gaat en daarom helpen wij u graag. Wilt u graag een afspraak maken met ons caravancentrum? Neem dan contact op.

Bij Cannenburg Caravancentrum vindt u uw caravan

Heeft u plannen een nieuwe caravan te kopen? Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van deze plannen. Bij ons in de showroom en op ons caravanpark vindt u een groot assortiment nieuwe caravans van de merken CaravelairFendt en Hobby. Als echte kampeerliefhebber kijkt u uw ogen bij ons uit. Uw vakantie begint eigenlijk al bij ons in de showroom waar we alle tijd nemen u zo optimaal mogelijk te helpen.

Zoekt u ook een kampeerwinkel?

kampeerwinkel amsterdam amstelveen diemen

Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze kampeerwinkel in Almere kenmerkt zich door een uitgebreid assortiment, uitstekend prijsbeleid en deskundige advies. De meeste medewerkers zijn zelf kampeerder en weten dus uit eigen ervaring waarover zij spreken als zij u adviseren. U heeft bij ons de keus uit veel onderdelen, accessoires, meubelen en natuurlijk de meest voorkomende kampeerbenodigdheden, van accubak tot zonnescherm, van zaklantaarn tot airco. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook zeer veel originele Hobby en Fendt caravanonderdelen en accessoires.

Op zoek naar een camper of caravan? Stap in uw auto en kom naar ons caravancentrum.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings
Back to top