Gasfles kopen/vullen Hilversum, Baarn en Amersfoort

Wilt u een nieuwe gasfles kopen, of uw huidige laten vullen in de regio Hilversum, Baarn of Amersfoort? Hiervoor gaat u naar Cannenburg Caravans en Campers. Dankzij ons brede aanbod, en onze eigen BOVAG-erkende werkplaats, is dit snel en voordelig geregeld! U bent dan weer helemaal klaar voor uw vakantie! Maar na het kopen of vullen van uw gasfles hoeft u niet meteen terug te rijden naar Hilversum, Baarn of Amersfoort! Doe meteen uw andere inkopen in onze voordelige kampeerwinkel of loop eens door onze ruime showroom in Almere Haven!

Wat voor gasfles kopen?

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Wat voor gasfles wilt u kopen of vullen in de regio Hilversum, Baarn of Amersfoort? Er bestaan natuurlijk veel verschillende gasflessen, in alle soorten en maten. Zoals de bekende blauwe gasflessen van Campingaz en Primagaz, maar ook de flessen van Coleman en BP. De capaciteit hiervan kan variëren van 2,5 kilogram tot 10,50! De gassoorten zijn in de praktijk altijd LPG, propaan of butaan. Wat u ook heeft, u kunt deze gasfles bij ons kopen en vullen, voor de beste prijzen van Hilversum, Baarn, Amersfoort en omstreken!

Het voordeel van uw gasfles vullen

kampeerwinkel amsterdam amstelveen diemen

Wat is nu eigenlijk het voordeligst: een gasfles kopen of vullen? Als de fles verouderd is, kunt u natuurlijk het best een nieuwe kopen. Gasflessen worden bij ons altijd omgeruild, dit is goedkoper dan vullen omdat u geen starttarief betaald voor het wegen en controleren van de fles.Vanwege deze gunstige prijzen, en onze professionele service, bezoeken veel kampeerders uit onder andere Hilversum, Baarn en Amersfoort onze winkel.

Waarom bij Cannenburg uw gasfles kopen/vullen?

camper of caravan kopen amsterdam diemen amstelveen

Wilt u een gasfles kopen of omruilen bij een betrouwbare professional? Cannenburg heeft hiervoor een RDW- en BOVAG-erkende werkplaats, waar u alle soorten gasflessen kunt kopen of omruilen. In deze werkplaats is het ook mogelijk om meteen aanpassingen, reparaties en onderhoud te laten uitvoeren aan bijvoorbeeld uw camper of caravan! Als officieel dealer van Hobby, Fendt en Caravelair met meer dan 40 jaar ervaring, bieden wij een volwaardige service. En als u toch vanuit Hilversum, Baarn of Amersfoort naar ons toe rijdt, bekijk dan ook meteen onze kampeerwinkel!

Gasfles en andere kampeerartikelen kopen!

camper-caravan-amsterdam-amstelveen-diemen

Naast het kopen (vullen) van gasflessen, kunt u bij ons terecht voor de meest voorkomende kampeerbenodigdheden, onderdelen en accessoires. Zo wordt het kopen van uw gasfles een leuk uitje. Hiervoor hoeft u niet te lang te rijden: onze winkel in Almere Haven heeft een gunstige ligging en verbinding met o.a. Hilversum, Baarn, Amersfoort en omgeving (via A27, A1 en/of A6). Dus kom eens langs voor het kopen of ruilen van uw gasfles, het bekijken van andere kampeerproducten, en het deskundige advies van een echte caravan- en camperexpert!

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings
Back to top