Gasfles kopen of vullen in Huizen, Blaricum en Eemnes

Waar moet u zijn als u in Huizen, Blaricum of Eemnes uw gasfles wilt kopen of laten vullen? Bij Cannenburg Caravans en Campers! Vanuit onze BOVAG-erkende werkplaats hebben wij dit snel voor u geregeld. Daarna meteen terugrijden naar Huizen, Blaricum of Eemnes hoeft niet: u kunt bij ons vele andere kampeerbenodigdheden voordelig aanschaffen! Zo bent u in één keer klaar! Bekijk nu ons aanbod, of neem contact met ons op. Ook bent u van harte welkom in onze winkel/showroom in Almere-Haven!

Gasfles vullen?

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Wilt u een nieuwe gasfles kopen, dan vindt u precies het juiste merk en type in ons assortiment. Gasflessen worden bij ons altijd omgeruild, dit is goedkoper dan vullen omdat u geen starttarief betaald voor het wegen en controleren van de fles. Omdat Cannenburg dit professioneel én voordelig doet, hebben wij een brede klantenkring opgebouwd door het hele land, waaronder bij u in Huizen, Blaricum en Eemnes.

Waarom bij ons uw gasfles kopen?

kampeerwinkel amsterdam amstelveen diemen

Cannenburg is een BOVAG- en RDW-erkend bedrijf,waar kampeerders alle soorten gasflessen kopen of laten omruilen. Bij ons is een goed resultaat gegarandeerd. In onze ruime werkplaats verzorgen wij tevens onderhoudsbeurten, reparaties en aanpassingen. Dus wilt u na het kopen (vullen) van uw gasfles ook iets laten maken, of de gasfles laten installeren, kom dan gerust bij ons langs. Profiteer van onze 40 jaar ervaring in kamperen! U bereikt onze kampeerwinkel in Almere Haven snel en makkelijk, binnen ongeveer 15 minuten vanaf Huizen, Blaricum en Eemnes.

Ieder type gasfles!

camper of caravan kopen amsterdam diemen amstelveen

Welk type gasfles wilt u kopen of laten vullen? Uiteraard zijn er veel verschillende soorten en maten, van diverse merken. Zoals de bekende gasflessen van Primagaz en Campingaz, maar ook de gasflessen van BP en Coleman. De soorten gas zijn in principe butaan, propaan of LPG, in gasflessen van 2,5 kilogram tot 10,5 kilogram. Doorgaans zijn alle gasflessen opnieuw te vullen na inruil. Bij Cannenburg Caravans en Campers gebeurt dit voor de beste prijzen!

Professionele service

camper-caravan-amsterdam-amstelveen-diemen

Behalve het kopen en vullen van gasflessen, kunt u bij ons terecht voor al uw kampeerbenodigdheden, onderdelen en accessoires. In onze grote kampeerwinkel hebben wij een uitgebreide voorraad. Wanneer onze klanten hier hun gasfles komen kopen of laten vullen, winkelen zij meestal ook nog even verder en winnen ons advies in over alles dat met campers, caravans, gasflessen en kampeerartikelen te maken heeft. Wij staan voor u klaar!

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings
Back to top