Camper inkoop Amersfoort, Baarn en Soest

Bent u op zoek naar een camper inkoop in de buurt van Amersfoort, Baarn en Soest? Wilt u snel maar ook succesvol uw camper verkopen? Vertrouw dan op de deskundigheid en ervaring van Cannenburg. Dan heeft u zekerheid bij de verkoop (of aankoop) van uw gebruikte camper in de regio Amersfoort, Baarn of Soest. Neem hiervoor nu contact met ons op. Vul direct uw voertuig in via ons inkoop-formulier, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op, uiteraard met een zeer aantrekkelijk voorstel!

De camper inkoop voor de hele regio Amersfoort, Baarn en Soest

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Voor alle kampeerliefhebbers in Amersfoort, Baarn, Soest en omstreken die hun camper in de professionele inkoop willen doen, is Cannenburg het aangewezen adres. Als verkoper (of koper) heeft u bij ons de zekerheid van een correcte prijs, of een camper in optimale staat. Cannenburg is een BOVAG en RDW-erkend bedrijf met een eigen werkplaats, waarin alle nodige werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd, waaronder ook eventuele reparaties en aanpassingen na de inkoop van campers.

Hoe werkt onze camper-inkoop?

camper-caravan-amsterdam-amstelveen-diemen

Vul in ons handige online inkoop-formulier alle relevante criteria in. Zoals het bouwjaar, merk, type, accessoires en ook eventuele schade. Vul hier ook in welke verkoopmethode uw voorkeur heeft. Uiteraard kiest u zelf de vraagprijs. Heeft u hierover advies nodig, bent u benieuwd naar de meest reële vraagprijs voor uw specifieke camper? Wij adviseren u graag, vanuit ruim 40 jaar ervaring.

Voordelige campers uit onze inkoop?

camper of caravan kopen amsterdam diemen amstelveen

Bent u op zoek naar een nieuwe/andere camper, middels inruil van uw hudige camper? Dan moet u zeker bij Cannenburg zijn! Omdat wij al 40 jaar de kampeerwinkel zijn, zeker ook voor de regio heel midden Nederland; Amersfoort, Baarn en Soest, verkopen veel eigenaren hun campers aan ons. Hierdoor hebben wij een zeer veelzijdig aanbod met daarin veel verschillende merken en modellen; allemaal in verschillende prijsklassen. Zowel nieuwe als gebruikte campers vindt u bij ons scherp geprijsd vanuit de camper-inkoop, dus u heeft meer dan genoeg keuze!

Gemakkelijk een (gebruikte) camper vinden

Wetende dat u bij ons ongeveer het grootste camper aanbod van Amersfoort, Baarn en Soest kunt bekijken, is ons gehele assortiment ook nog eens gemakkelijk te doorzoeken. Dit dankzij de overzichtelijke filter mogelijkheden op onze website. Hiermee zoekt u zeer gericht naar uw ideale camper. Zo kunt u niet alleen filteren op: de prijs, het merk en het bouwjaar, maar ook zaken zoals de kilometerstand, het maximum toelaatbare gewicht, het aantal slaapplaatsen, gordel zitplaatsen, de indeling en de transmissie. Neem nu een kijkje en ontdek met welke camper u weer terugrijdt naar Amersfoort, Baarn en Soest!

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top