Schadeherstel en/of schade melden

Schade caravan / schade camper

Schadeherstel BOVAG erkende werkplaats

Een ongeluk kan snel gebeuren, en als het je caravan of camper raakt, kan het je vakantieplannen flink verstoren. Gelukkig zijn wij er om te zorgen dat de schade snel en deskundig wordt hersteld. In onze BOVAG erkende werkplaats kun je terecht voor het herstellen van allerlei soorten schades. Of het nu gaat om kleine deukjes, krassen, beschadigde deuren en ramen of grotere reparaties.

Schade campers

Bij ons ben je verzekerd van professioneel herstel van schade aan je camper. Of het nu deuken, krassen, carrosserieschade of interieurschade betreft, onze ervaren vakmensen staan klaar voor een grondige en kwalitatieve reparatie. Met behulp van geavanceerde technieken en hoogwaardige materialen streven we ernaar om de schade aan je camper deskundig te herstellen. Of deze schade nu is ontstaan door een ongeluk, weersomstandigheden of andere gebeurtenissen, bij ons kun je erop vertrouwen dat je camper weer in optimale conditie is, gereed om met trots en veiligheid de weg op te gaan.

Schade caravans

Tijdens een kampeervakantie kan een ongelukje snel gebeuren, waardoor schade aan je caravan ontstaat. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals een tak die een kras achterlaat of zelfs een verkeersongeluk onderweg. Wat de reden ook is, het is altijd erg vervelend. Je wilt dit probleem dan ook zo snel mogelijk oplossen. Bij Cannenburg Caravans en Campers hebben we ervaring met allerlei soorten caravan schades, waardoor we in staat zijn om snel en vakkundig reparaties uit te voeren. Zo kun je snel en veilig weer op weg om nieuwe kampeeravonturen te beleven.

Hagelschade caravan en camper

Ook voor het herstel van hagelschade aan je caravan of camper kun je bij ons terecht. Informeer bij je verzekeraar of je hiervoor verzekerd bent.

Verzekeringen

Wij zijn aangesloten bij 99% van de verzekeringsmaatschappijen, waaronder de ANWB, Avéro/Achmea, Centraal Beheer, Interpolis, Aveco, Univé, FBTO, Europeesche/ASR en nog vele anderen. Dat betekent dat je bij ons terechtkan voor caravan en camper schadeherstel dat gedekt wordt door je verzekering, zonder extra kosten. Dankzij onze interne schade-expert kun je het volledige proces aan ons overlaten. Wij regelen alle communicatie met de verzekeraars, externe schade-experts en andere betrokken partijen, zodat jij je daar geen zorgen over hoeft te maken. Kortom, wij nemen al het werk voor je uit handen en dat is wel zo fijn!

Waarom je schade laten herstellen bij Cannenburg Caravans en Campers

 1. Expertise: Ons team van gespecialiseerde vakmensen beschikt over de kennis en ervaring om jouw schade camper of schade caravan te herstellen.
 2. Efficiëntie: Wij begrijpen dat je de caravan of camper snel weer wilt gebruiken. Daarom streven wij naar snelle en efficiënte reparaties zonder concessies te doen aan kwaliteit.
 3. Service op Maat: Iedere camper en caravan is uniek, en wij behandelen deze ook als zodanig. Onze dienstverlening is persoonlijk en afgestemd op jouw specifieke behoeften.
 4. Klanttevredenheid: Onze prioriteit is het leveren van service die voldoet aan je verwachtingen. Wij streven naar 100% klanttevredenheid bij elke schadeherstel.

Vul meteen (vrijblijvend) het formulier in

Laat schade niet de sfeer of herinnering van je vakantie bederven. Neem vandaag nog contact op met onze schade-expert voor het laten herstellen van schade, zodat jij weer snel op weg kan om nieuwe kampeeravonturen te beleven.

 • N.a.w. gegevens

 • Straatnaam + huisnummer
 • Gegevens verzekeraar

 • Gegevens caravan of camper

 • Omschrijving van schade

 • Graag hier een kleine toelichting geven over de schade, hoe deze ontstaan is en vermelding van de locatie van de schade. (Gezien vanaf de achterzijde van de caravan terwijl je tegen de kentekenplaat aankijkt)
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Caravan of camper brengen

Breng je de caravan of camper voor schadeherstel, dan ben je doordeweeks van harte welkom binnen de twee tijdsblokken: Van 9:00 tot 10:30 en van 16:00 tot 17:00.

Akte van Cessie

Je hoeft het invullen van dit formulier niet alleen te doen. Onze schade-expert helpt jou hier graag bij. Mocht je het formulier willen hebben, dan kan je dit via onderstaande link downloaden.

Back to top