Kleine campers kopen bij dé kampeerspecialist

Waar kunt u de mooiste kleine campers kopen? Bij Cannenburg Caravans en Campers! Ontdek ons veelzijdige aanbod met alle kleinere modellen. Hiermee bent u sneller, wendbaarder en goedkoper op weg. Voor kampeerders die slechts met zijn tweeën of drieën op reis gaan, of langer willen rijden tijdens hun vakanties, zijn kleine kampers een prachtige oplossing. Naast meer wendbaarheid op smalle wegen, heb je amper parkeerproblemen: dus meer mogelijkheden om vaker te stoppen en de omgeving te bekijken! Bekijk nu ons aanbod en ontdek welke kleine kampers u kunt kopen!

Waarom kleine campers kopen?

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

U heeft veel verschillende redenen om een van onze kleine campers te kopen! Zo zijn deze veel gemakkelijker in het dagelijks vervoer: ze nemen minder ruimte in, en zijn daardoor beter en goedkoper te stallen en parkeren. Door de wendbaarheid is het bovendien prettiger om langere afstanden af te leggen, ook als u eenmaal uw vakantiebestemming heeft bereikt. Daarbij hoeft het kopen van kleine campers niet te betekenen dat u inlevert op comfort: de slimme inrichting van veel kleine kampers zorgt voor genoeg ruimte en comfort.

Eerst kijken, dan kopen!

camper-caravan-amsterdam-amstelveen-diemen

Er zijn veel verschillende kleine campers op de markt. Voordat u over gaat tot kopen, wilt u natuurlijk eerst weten wat de eigenschappen en voor- en nadelen zijn van deze kampers. Gelukkig kunt u ze goed vergelijken met de uitgebreide gegevens op de profielen van onze kleine kampers. Daarnaast hebben alle kleine campers die u bij ons kunt kopen, hun eigen videopresentatie. Bekijk deze om een nog beter beeld te krijgen! Heeft u toch nog vragen, of wilt u simpelweg advies van een deskundige? Neem dan nu contact met ons op!

Extra voordelige kleine campers!

camper of caravan kopen amsterdam diemen amstelveen

Schitterende occasions trekken voorbij in het aanbod van Cannenburg! Dankzij onze inruil en bemiddeling bij het (ver)kopen van occasions, heeft u bij ons de kans om unieke kleine campers te kopen, tegen aantrekkelijke prijzen. Hierin beleeft u straks een heerlijke vakantie. Onze occasions zijn in uitstekende staat, dankzij onze strenge selectie én professionele onderhoudsbeurten. De werkzaamheden hiervoor voeren wij zelf uit in onze eigen BOVAG- en RDW-erkende werkplaats te Almere Haven.

Goede aanschaf bij de specialist!

Cannenburg Caravans en Campers bestaat ruim 40 jaar, en heeft veel ervaring in huis. Wij zijn BOVAG- en RDW-erkend, en officieel dealer van de merken Hobby, Fendt en Caravelier. Wilt u de juiste informatie, de beste adviezen en een optimale service over het kopen van kleine campers? Bezoek onze winkel en werkplaats, of neem contact met ons op voor advies!

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings
Back to top