Thule dissel fietsendragers

Caravan fietsendragers van Thule

Cannenburg Fietsendrager Thule Caravan Superb Standard

Thule Caravan Superb standaard

De perfecte fietsendrager om twee elektrische fietsen op een dissel te vervoeren.  Geschikt voor caravans met een lange disselbakklep. Max. 30 kg per rail. Gewicht fietsendrager 9,7 kg.

Cannenburg Fietsendrager Thule Caravan Superb Short

Thule Caravan Superb short

Net als zijn grotere broer is deze fietsendrager uitermate geschikt om twee elektrische fietsen op een caravandissel mee te vervoeren. Ook geschikt voor caravans met een lange disselbakklep. Korter draagvlak dan de Standard. Max. 30 kg per rail. Gewicht fietsendrager 9,6 kg.

Cannenburg Fietsendrager Thule Caravan Superb Smart

Thule Caravan Smart

Compacte en kantelbare fietsendrager met innovatieve functies om twee elektrische fietsen op een dissel te vervoeren. Max. 30 kg per rail. Totaalgewicht fietsen 50kg. Gewicht fietsendrager 8,9 kg.

Cannenburg Fietsendrager Thule Caravan Superb XT Standard

Thule Caravan Superb XT Black standaard

Een stoer vormgegeven fietsendrager om twee elektrische fietsen op een dissel te vervoeren. Geschikt voor fietsen met brede banden, zoals elektrische mountainbikes. Max. 30 kg per rail. Gewicht fietsendrager 10 kg.

Cannenburg Fietsendrager Thule Caravan Superb XT Short

Thule Caravan Superb XT Black short

Een fietsendrager ontwerp met het ook op de sportieve kampeerder. Perfect om twee elektrische fietsen op een caravandissel mee te vervoeren. Geschikt voor fietsen met brede banden, zoals elektrische mountainbikes. Korter draagvlag dan de Standard. Max. 30 kg per rail. Gewicht fietsendrager 9,9 kg.

Cannenburg Fietsendrager Thule Caravan Light

Thule Caravan light

Licht en eenvoudig te gebruiken fietsendrager om twee fietsen op een caravandissel te vervoeren. Max. 20 kg per rail. Gewicht fietsendrager 4,7 kg.

Kom bij ons langs in de showroom voor het beste advies
Back to top