Thule dissel fietsendragers

Tot wel drie fietsen meenemen met de caravan

Cannenburg Fietsendrager Thule Caravan Superb Standard
THULE CARAVAN SUPERB STANDARD

De perfecte fietsendrager om twee elektrische fietsen op een dissel te vervoeren. Max. 30 kg per rail. Gewicht fietsendrager 9,7 kg.

Cannenburg Fietsendrager Thule Caravan Superb Short
THULE CARAVAN SUPERB SHORT

De perfecte fietsendrager om twee elektrische fietsen op een dissel te vervoeren. Korter draagvlak dan de Standard. Max. 30 kg per rail. Gewicht fietsendrager 9,6 kg.

Cannenburg Fietsendrager Thule Caravan Superb Smart
THULE CARAVAN SMART

Compacte en kantelbare fietsendrager met innovatieve functies om twee elektrische fietsen op een dissel te vervoeren. Max. 30 kg per rail. Gewicht fietsendrager 8,9 kg.

Cannenburg Fietsendrager Thule Caravan Superb XT Standard
THULE CARAVAN SUPERB XT BLACK STANDARD

Een stoer vormgegeven fietsendrager om twee elektrische fietsen op een dissel te vervoeren. Geschikt voor fietsen met brede banden, zoals elektrische mountainbikes. Max. 30 kg per rail. Gewicht fietsendrager 10 kg.

Cannenburg Fietsendrager Thule Caravan Superb XT Short
THULE CARAVAN SUPERB XT BLACK SHORT

Een stoer vormgegeven fietsendrager om twee elektrische fietsen op een dissel te vervoeren. Geschikt voor fietsen met brede banden, zoals elektrische mountainbikes. Korter draagvlag dan de Standard. Max. 30 kg per rail. Gewicht fietsendrager 9,9 kg.

Cannenburg Fietsendrager Thule Caravan Light
THULE CARAVAN LIGHT

Licht en eenvoudig te gebruiken fietsendrager om twee fietsen op een dissel te vervoeren. Max. 20 kg per rail. Gewicht fietsendrager 4,7 kg.

VOOR HET BESTE ADVIES RADEN WIJ U AAN OM CONTACT MET ONS OP TE NEMEN OF LANGS TE KOMEN IN ONZE SHOWROOM.

Back to top