Hobby camper dealer

Vind hier uw nieuwe Hobby camper

DEZE LIJST GEEFT ALLE HOBBY MODELLEN VANAF 2019 WEER

Hobby camper kopen

Een Hobby camper herkent u direct

Niet alleen door zijn karaktervolle en unieke design, maar vooral ook door de grote hoeveelheid standaard accessoires. Ideale slaapoplossingen, doordachte badkamers en slim ingedeelde keukens zorgen samen voor een comfort zoals u dat thuis ook wenst. Gezellige LED verlichting, het door Hobby ontwikkelde CI-BUS boordmanagementsysteem en nog veel meer bijzondere details. Bij ons in de showroom laten we u graag alles zien.

Er tussenuit met uw Hobby camper

Een sportieve surftrip met vrienden. Of een zonnige vakantie met het gezin. Onze Hobby campers staan voor alles open; veel plaats voor uw bagage, gezellig samen genieten en een heleboel plezierige momenten. Standaard zijn alle modellen uitgerust met een compleet accessoire-pakket. Zoals een navigatiesysteem, een dakluifel, een extra garageklep aan de bestuurderszijde en een verstelbaar dakraam in de cabine. In dure accessoires hoeft u dus niet te investeren. Het reizen met een Hobby camper is altijd een feest.

Waarom kiest u voor een Hobby?

Hobby heeft al vele jaren een grote voorsprong; in uitrustingsniveau, in verkoopaantallen en in prijs/kwaliteitsniveau. Niet voor niets kiest elke vierde camperkoper voor een Hobby camper. Eigenlijk heel logisch, als u weet dat talloze extra’s in de prijs zijn inbegrepen. Daarom heeft Hobby als slogan: All Inclusive. Als echte kampeerliefhebber kijkt u uw ogen bij ons uit. Uw vakantie begint eigenlijk al bij ons in de showroom waar we alle tijd nemen u zo optimaal mogelijk te helpen. Mogen we u snel begroeten?

WAAROM CANNENBURG?

  • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie

  • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres

  • BOVAG erkend

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Back to top