Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Uw zoektocht naar een nieuwe caravan of camper begint hier

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Bij Cannenburg Caravan en Campers begint uw vakantie eigenlijk al. Wanneer u de moeite neemt vanuit Amsterdam, Amstelveen of Diemen bij ons caravancentrum komt, zult u daar geen spijt van krijgen. Onze showroom biedt zoveel keuze, er is zoveel te zien, u kijkt uw ogen uit. Uiteraard beginnen we altijd met een kopje koffie.

Caravancentrum Cannenburg; 30 minuten vanaf Amsterdam

camper-caravan-amsterdam-amstelveen-diemen

U heeft wellicht al nagedacht over de nieuwe caravan of camper, waar deze aan moet voldoen en hoe u deze gaat gebruiken. Onze vakmensen zorgen in ieder geval dat we al uw vragen beantwoorden om u zo van het beste advies te voorzien. Wij begrijpen immers als geen ander dat u met de aanschaf van een nieuwe caravan of camper niet over 1 nacht ijs gaat en daarom helpen wij u graag. Wilt u graag een afspraak maken met ons caravancentrum? Neem dan contact op.

Hoe koopt u een nieuwe caravan?

camper of caravan kopen amsterdam diemen amstelveen

Het kopen van een nieuwe camper of caravan is een behoorlijke investering. Ook de extra uitrusting van de caravan is daarbij erg belangrijk. De aanvullende keuzes in accessoires bepalen mede uw vakantieplezier. Logisch dat u deze investering goed geïnformeerd wilt maken. Daarom staan de specialisten in onze showroom voor u klaar. Wilt u voordat u langskomt al advies ontvangen? Wilt u iets weten over ons huidige aanbod? Of heeft u een andere vraag? Bel ons gerust.

Bezoek ook onze uitgebreide kampeerwinkel

kampeerwinkel amsterdam amstelveen diemen

Onze kampeerwinkel in Almere is eenvoudig te bereiken vanuit Amsterdam, Amstelveen of Diemen en kenmerkt zich door een uitgebreid assortiment, uitstekend prijsbeleid en deskundige advies. De meeste medewerkers zijn zelf kampeerder en weten dus uit eigen ervaring waarover zij spreken als zij u adviseren. U heeft bij ons de keus uit veel onderdelen, accessoires, meubelen en natuurlijk de meest voorkomende kampeerbenodigdheden, van accubak tot zonnescherm, van zaklantaarn tot airco. Daarnaast vindt u in ons assortiment ook zeer veel originele Hobby en Fendt caravanonderdelen en accessoires.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings
Back to top