Isabella voortenten

Kamperen in luxe

WILT U OP LUXE WIJZE KAMPEREN?

Kies dan voor een Isabella voortent. Er wordt immers aardig wat tijd op de camping doorgebracht in een voortent. Goede reden om te kiezen voor een extra ruimte als een ware woonkamer, eetkamer of borrelkamer. Kies hiervoor de juiste voortent uit, die bij uw caravan/camper past. Ontdek de vele prachtige Isabella voortenten, waarmee u onvergetelijke vakanties kunt beleven. Hiervoor heeft u bij ons keuze uit een zeer divers aanbod. Verschillende modellen en afmetingen en zelfs wintertenten.

DE BIJZONDERE KWALITEIT VAN ISABELLA

De voortenten van Isabella zijn functioneel en duurzaam. Toch zijn ze ook zeer ruim en stijlvol. De kwaliteit zit in zelfs de kleinste details. Achter de sterke en duurzame materialen, moderne designs en exclusieve afwerkingen gaan unieke en gepatenteerde oplossingen schuil. Het resultaat van de jarenlange ervaring en knowhow binnen de verschillende generaties van Isabella. Cannenburg Caravans en Campers biedt u een breed aanbod van Isabella voortenten, waarmee u uw vakantieleven optimaal kunt veraangenamen.

HOE ZIJN ISABELLA VOORTENTEN OPGEBOUWD?

De voortenten van het merk Isabella zijn altijd te herkennen aan hun kenmerkende solide en strakke ontwerpen. Hierdoor zijn ze bijzonder gemakkelijk op te zetten en vast te maken aan uw caravan/camper. Zo begint én eindigt uw vakantie dus altijd goed. Afhankelijk van uw precieze keuze zal uw Isabella voortent bestaan uit:

 • Lichte frames van lichtgewicht materiaal, die gemakkelijk zijn mee te nemen en op te zetten
 • Uitmuntende materialen die waterdicht en gemakkelijk te reinigen zijn
 • Royale raampartijen die UV-absorberend zijn
 • Sterke daken van een krachtig materiaal
 • Nabehandelde doeken voor minder condens

ONS ADVIES OVER ISABELLA VOORTENTEN

U heeft een uitgebreide keuze uit Isabella voortenten bij Cannenburg Caravans en Campers. Want iedere kampeerder is uniek en heeft zo zijn eigen wensen. Ook u zoekt een voortent die past bij uw gebruik én uw specifieke caravan/camper. Wij geven u hiervoor graag deskundig advies, vanuit de rijke ervaring en expertise binnen ons caravancentrum. Hierdoor kiest u precies de juiste voortent uit, voor een perfecte vakantie.

Isabella Ventura Pacific D250/D300

De Pacific D250/D300 in stijlvolle grijstinten is eenvoudig op te zetten. Het materiaal is licht van gewicht en ook nog eens makkelijk schoon te houden door de uitwendige coating.

Hierdoor is deze voortent uitermate geschikt als reistent. Als je tijd wilt besparen bij het kamperen, is de Pacific D250/D300 echt iets voor jou.

Alle delen zijn neerrolbaar en uitneembaar, hierdoor kan de Pacific D250/D300 op warme dagen tevens gebruikt worden als zonneluifel. Keuze uit Prenox stalen frame en het lichte IXL-glasvezelframe voor op reis.

Details

 • Diepte: 2,5 m of 3 m
 • Insectenhor in de zijkant heeft een uitwendige folie-vensterflap met ritssluiting
 • Opties voor montage: Isabella Annex 250, Isabella Cosy Corner, Isabella Eclipse of Atlas zonneluifel, Verandastang.

Kom gezellig langs om deze, en vele andere tenten, in het echt te bekijken. Vraag naar de beschikbaarheid bij een van onze verkopers.

Isabella Commodore Dawn/North

De Commodore met een verrassende nieuwe chique kleurstelling is een stijlvolle combinatie van klassiek Isabella-design en elegante details. De frisse Isacryl kleuren voorzien van luxe print geven deze 3 meter diepe voortent een zeer fraaie uitstraling.

De grote ramen in de front- en zijpanelen zijn rond afgewerkt in de bovenste hoeken en zorgen samen met de hoge ramen achter in de zijwand voor voldoende licht in de gehele voortent. Het ademend Isacryl materiaal is bijzonder kleurvast en zorgt samen met de ingebouwde nokventilatie voor een prettig binnenklimaat. Op warme dagen bieden de insectenhorren in de beide zijwanden voldoende ventilatie.

Met het voorgemonteerde frame is deze fraaie voortent makkelijk op te zetten en uitermate geschikt voor een lang kampeerseizoen, vakantie of weekendje weg. U heeft hierbij de keuze uit een lichtgewicht CarbonX, stabiel Zinox met T-Rex of ultra sterk Zinox Megaframe. Voor nog meer ruimte in deze stijlvolle voortent kunt u de Commodore uitbreiden met een uitbouw in dezelfde chique kleurstelling, de Annex 250.

Details

 • Diepte: 3 m
 • Uitneembare/neerrolbare delen: Front- en zijdelen
 • Nokventilatie in het front, insectenhor met oprolbaar vensterfolie in beide zijwanden
 • Commodore is verkrijgbaar als Dawn en North model

Kom gezellig langs om deze, en vele andere tenten, in het echt te bekijken. Vraag naar de beschikbaarheid bij een van onze verkopers.

Back to top