Fendt caravan dealer

Vind hier uw nieuwe Fendt caravan

DEZE PAGINA GEEFT EEN MODELOVERZICHT VAN FENDT CARAVANS T/M SEIZOEN 2024.
DIT BETREFT NIET DE ACTUELE VOORRAAD.
172 voertuigen Matching:

Hier gaat het om: comfortabel kamperen

Fendt Caravan Logo Blauw 2023

Fendt-Caravan staat bekend om zijn perfecte meubelbouw waar het oude vertrouwde vakmanschap vanaf straalt. Zo ook is de stoffering van het allerhoogste niveau. De goed doordachte, deels indirecte verlichting, met hier en daar een accent door spots is energiezuinig en zorgt voor een harmonisch geheel.

In een Fendt caravan is het comfortabel wonen

Vanaf modeljaar 2023 is de stahoogte in elke Fendt 198 cm. Waar Fendt zich door onderscheidt is het interieur. Ieder jaar is er keuze uit +/- acht verschillende stofferingsvarianten, met daarnaast echt lederen bekleding en vier opmerkelijke houtdecoren voor de meubels. Alle zitgroepen hebben ergonomisch gevormde rugkussens, winter rugleuningen en een hoog schuimgewicht. De vele lichtbronnen kunnen voor de stemming die u wenst apart worden bediend. De verschillende ruimtes kunnen met een vouw- of schuifdeur worden opgedeeld. Dakluiken met dwangontluchting, geïntegreerde verduisteringsplissé en insectenrollo zorgen samen met de openslaande ramen voor voldoende frisse lucht. Een trendy en onderhoudsvriendelijke vinyl vloerbedekking onderscheidt zich door de duurzaamheid. Een insectenhor voor de deur is standaard. Tapijt met het Fendt logo in de verlaagde instap verwelkomt u en uw gasten op een plezierige manier.

Heerlijk slapen in een Fendt caravan

Uiteraard wilt u zich op vakantie net zo comfortabel voelen als thuis. En daar hoort natuurlijk goed slapen bij. U kunt in uw Fendt het slaapcomfort zelfs helemaal zelf regelen. Als basis heeft u een lattenbodem met elastische en flexibele veerbruggen die in segmenten, of individueel nog eens in hardheidsgraad instelbaar zijn. Naast de standaard matrassen kunt u ook nog kiezen voor een matras uit de andere modelseries. In elke modelserie kunt u kiezen uit een aantal bedvarianten. Zo bieden eenpersoonsbedden het voordeel dat u zich kunt omdraaien of uit bed kan stappen zonder uw partner te storen.

Onze keukens maken elke reis tot een plezier

De keukens zijn goed uitgerust voor onderweg dankzij de moderne techniek van de koelkast tot de boiler met veel handige extra’s in uw vakantiekeuken. Denk hierbij aan indirecte verlichting op het keukenblad, een verlichte achterwand en voldoende stopcontacten. Soms snelle snacks, soms uitgebreide menu’s – u heeft alles aan boord om uw favoriete gerechten te bereiden met genoeg plek voor uw voorraad en uw culinaire creaties.

Fendt caravan badkamers: jouw welness ruimte

U kunt kiezen uit verschillende badkamervarianten. Alle sanitaire ruimtes, de uitrusting, de indeling en de functies zijn optimaal afgestemd op het meest uiteenlopende gebruik. De geselecteerde materialen zijn van hoge kwaliteit en bijzonder onderhoudsvriendelijk. Al onze badkamers zijn modern, comfortabel ingericht en daarnaast makkelijk schoon te maken. Zo kunt u elke dag kunt genieten van uw eigen privé wellnessruimte.

Het nieuwe exterieur vanaf modeljaar 2023

Dit seizoen worden alle series gekenmerkt door een nieuw en eigenzinnig Fendt exterieurdesign. Een Fendt caravan is op het eerste gezicht altijd herkenbaar geweest. Nu is de hele vloot afgestemd op het uiterlijk van de toekomst. Gladde, onderhoudsvriendelijke en toch robuuste oppervlakken, elegante vormen en vlakke raamoppervlakken rondom. Een modern decor rondt het uiterlijk perfect af.

Kom langs in onze showroom

Is uw interesse gewekt? Kom dan eens naar de showroom van Cannenburg. Hier staan diverse Fendt caravans opgesteld en onze caravanspecialisten helpen u graag verder. Heeft u een specifieke Fendt op het oog? Maak dan telefonisch een afspraak zodat u op een door u gekozen tijdstip met de specialisten de mogelijkheden kunt bespreken.

WAAROM CANNENBURG?
  • Dé Fendt specialist van Nederland

  • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie

  • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres

  • BOVAG en RDW erkend

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?
Back to top