Onderhoud en reparatie

Cannenburg helpt u verder

CARAVAN OF CAMPER BRENGEN

Brengt u de caravan of camper voor schadeherstel of onderhoud, dan bent doordeweeks van harte welkom binnen de twee tijdsblokken: Van 9:00 tot 10:30 en van 15:30 tot 17:00. U dient de caravan leeg aan te leveren i.v.m. de toegankelijkheid voor de monteur, ook dient de fietsendrager leeg te zijn. Het leegruimen en weer vullen kost ons tijd. Dit zouden kosten kunnen zijn die doorberekend worden naar u als klant, bovendien is er risico op beschadigingen tijdens dit proces.

CARAVAN OF CAMPER OPHALEN

Voor dat u zich aanmeld bij de balie, dient u ervoor te zorgen dat de spiegels al op de auto bevestigd zijn.

BOVAG onderhoudsbeurt

Als ervaren kampeerders begrijpen we dat je zuinig bent op je mooie caravan of camper. Goed onderhoud is daarbij onmisbaar. Op deze pagina vind je uitgebreide informatie over onze BOVAG onderhoudsbeurt.

SCHADEHERSTEL

Bij schade helpen we je de caravan of kampeerauto met zo min mogelijk rompslomp en kosten weer snel op de weg te krijgen. Cannenburg beschikt over meer dan 40 jaar ervaring als schadehersteller. Wij zorgen voor een vakkundig herstel met zowel originele materialen als alternatieve reparatiemethoden. Geen schade is ons te moeilijk!

DOOR VERZEKERAARS ERKEND

Onze kwaliteit wordt door vele verzekeringsmaatschappijen erkend. Onder andere Centraal Beheer Achmea, Averó Achmea, Aveco, Interpolis, FTBO, Univé, NKC Nederlands Kampeerautoclub en BOVAG-verzekeringen zijn voor hun klanten zelfs exclusieve samenwerkingen met ons aangegaan.

Voor de duidelijkheid: we verzorgen schadeherstel voor alle verzekeringsmaatschappijen en aan alle merken caravan en campers. Ons schadeherstel is voorzien van 4 jaar garantie en BOVAG erkend.

SCHADE?

Neem direct contact met ons op via 036 – 531 34 70 of info@cannenburg.nl. Wij begeleiden je van A tot Z en zorgen voor een correcte en voorspoedige afhandeling van de schade en contacten met jouw verzekeringsmaatschappij. Natuurlijk houden we daarbij ook rekening met vakanties!

OPHALEN VAN EN WEGBRENGEN NAAR STALLING

Bij Cannenburg geven wij u de mogelijkheid om in de winterperiode gebruik te maken van onze ophaal en wegbreng service van/naar stalling bij onderhoud. De kosten hiervan zijn €25,- voor het ophalen en €25,- voor het wegbrengen. Dit geldt enkel voor stallingen in Almere en directe omgeving en onder voorbehoud van de beschikbaarheid van onze chauffeur.

WAAROM CANNENBURG?

  • Dé caravan- en camperspecialist van Nederland

  • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie

  • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres

  • BOVAG en RDW erkend

OFFICIEEL DEALER

Dealer Logo Hobby
Dealer Logo Fendt
Dealer Logo Caravelair

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Back to top