Camper en caravan onderhoud

Reparatie caravan en camper

BOVAG erkende werkplaats

Wij beschikken over een BOVAG-erkende werkplaats waar je terecht kunt voor diverse werkzaamheden aan je caravan en camper. Onze professionele monteurs scholen zich jaarlijks bij, waardoor zij altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor zijn zij bevoegd om verschillende soorten keuringen en onderhoudsbeurten uit te voeren, waaronder de gebruikelijke BOVAG-keuring en BOVAG-onderhoudsbeurt. Dankzij deze vakmensen kun jij en je gezin met een gerust hart veilig op vakantie.

Onze BOVAG-erkende werkplaats is ingericht en gespecialiseerd in toercaravans en fabrieksbouwcampers. Wij voeren geen werkzaamheden uit aan: aanhangwagens, boottrailers, paardentrailers, foodtrucks, vouwwagens, stacaravans en zelfbouwcampers.

cannenburg-BOVAG-erkende-werkplaats-homepage-2024

Caravan onderhoud

Regelmatig caravan onderhoud is van groot belang om de veiligheid en betrouwbaarheid van je kampeervoertuig te waarborgen. Bij caravan onderhoud controleren ervaren monteurs belangrijke systemen zoals remmen, banden en verlichting. Door regelmatig caravan onderhoud te laten uitvoeren, draag je niet alleen bij aan de verlenging van de levensduur van de caravan, maar creëer je ook een situatie waarin je veilig en zonder zorgen op vakantie kunt gaan.

Camper onderhoud

Goed onderhoud van je camper erg belangrijk. Bij camper onderhoud en/of een BOVAG onderhoudsbeurt wordt niet alleen de opbouw van de camper gecontroleerd, maar kun je tegelijkertijd een Apk-keuring aanvragen en uit laten voeren van het motorische gedeelte. Door aandacht te besteden aan je geliefde camper, zorg je voor een langere levensduur en creëer je een vakantieomgeving waarin jij veilig en zonder zorgen de weg op kunt. Vergeet daarom je camper onderhoud niet!

Caravan reparatie

Op vakantie kan er helaas wel eens iets stukgaan, wat natuurlijk erg vervelend is. Gelukkig staan wij paraat voor alle soorten caravan reparaties, want je bent absoluut niet de eerste die bijvoorbeeld zijn dakraam beschadigt door een te lage doorgang of per ongeluk iets binnenin de caravan breekt. Geen reden tot schaamte! Wellicht wil je tijdens de caravan reparatie meteen ook een kampeeraccessoire laten fixen, zoals je caravan Mover. Dat is bij ons geen enkel probleem. Voor diverse soorten caravan reparaties ben je bij ons aan het juiste adres.

Camper reparatie

Bij ons ben je op de juiste plek voor een deskundige camper reparatie, variërend van motorische problemen tot de kleinste details in het interieur. Onze ervaren monteurs voeren een grondige inspectie uit en stellen vervolgens een nauwkeurig plan op om eventuele reparaties aan je camper uit te voeren. Zo kun je met vertrouwen weer de weg op, wetende dat alle problemen zijn verholpen.

BOVAG onderhoudsbeurt

Als ervaren kampeerders begrijpen we dat je zuinig bent op je mooie caravan of camper. Goed onderhoud is daarbij onmisbaar. Op de pagina “BOVAG onderhoud” vind je uitgebreide informatie over onze BOVAG onderhoudsbeurt.

Schadeherstel

Cannenburg beschikt over meer dan 40 jaar ervaring als schadehersteller. Meer over camper en caravan schadeherstel lees je op onze schadeherstel pagina.

Vochtcontrole

Bij ons kun je terecht voor de jaarlijkse (verplichte) vocht controle. Heb je jouw kampeervoertuig bij ons gekocht dan is de vocht controle ter waarde van €150,- gratis. Meer informatie vind je op onze vochtcontrole pagina.

Caravan of camper brengen

Breng je de caravan of camper voor schadeherstel of onderhoud, dan bent doordeweeks van harte welkom binnen de twee tijdsblokken: Van 9:00 tot 10:30 en van 15:30 tot 17:00. U dient de caravan leeg aan te leveren i.v.m. de toegankelijkheid voor de monteur, ook dient de fietsendrager leeg te zijn. Het leegruimen en weer vullen kost ons tijd. Dit zouden kosten kunnen zijn die doorberekend worden naar jou als klant, bovendien is er risico op beschadigingen tijdens dit proces.

Ophalen van en wegbrengen naar de stalling

Bij Cannenburg geven wij je de mogelijkheid om in de winterperiode gebruik te maken van onze ophaal en wegbreng service van en naar de stalling bij onderhoud.

Voorwaarden:

  • De kosten zijn €35,- voor het ophalen
  • De kosten zijn €35,- voor het weg-/terugbrengen
  • Enkel beschikbaar voor stallingen in Almere en directe omgeving
  • Onder voorbehoud van de beschikbaarheid van onze chauffeur.
Back to top