Gasfles kopen of vullen Muiden, Muiderberg, Naarden

Wilt u een nieuwe gasfles kopen, of uw huidige laten vullen bij dé kampeerexpert in de regio Muiden, Muiderberg en Naarden? Dat is Cannenburg Caravans en Campers! Niet ver van deze plaatsen ligt onze winkel/showroom in Almere Haven, op het bedrijventerrein De Steiger 13. Hier bedienen wij al meer dan 40 jaar onze trouwe klantenkring uit onder andere Muiden, Muiderberg, Naarden en de rest van Nederland. Wij zijn de officiële dealer van verschillende grote kampeermerken, en bieden BOVAG- en RDW-erkende services. Kom langs,of neem direct contact met ons op voor het kopen of vullen van uw gasfles!

Makkelijk uw gasfles kopen of vullen?

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

U kunt bij ons verschillende gasflessen kopen of laten vullen. Of het nu gaat om propaan, butaan of LPG, van de merken Camingaz, Primagaz, BP of Coleman. Deze zijn verkrijgbaar in alle maten tussen 2,5 en 10,5 kg. In plaats van vullen, ruilen wij uw gasfles meteen om, zodat u geen starttarief hoeft te betalen voor de controle en weging van de fles. Dit alles voor de voordeligste prijzen van Muiden, Muiderberg, Naarden en omgeving!

Welke maat gasfles moet ik kopen?

kampeerwinkel amsterdam amstelveen diemen

Als u zich voor het eerst verdiept in welke gasfles u moet kopen en vullen, roept het brede aanbod met al die verschillende soorten, maten en merken al snel meer vragen op dan antwoorden. Gelukkig beantwoordt Cannenburg deze allemaal voor u. Welke maat gasfles u het best kunt kopen (of laten vullen), hangt af van het apparaat dat u hierop aansluit. Zo verbruiken uw gasstel, verwarming en buitenkachel natuurlijk niet dezelfde hoeveelheid gas. Gelukkig kunt u dit makkelijk nagaan: op elk gasapparaat staat een label met daarop het gasverbruik per minuut. Zo hoeft u alleen nog maar na te gaan welke maat gasfles voldoende capaciteit biedt! Weet u het toch niet zeker? Kom dan gerust langs in onze winkel in Almere Haven, die u snel bereikt vanaf Muiden, Muiderberg en Naarden via de A1/A6.

Wanneer is het tijd om uw gasfles te vullen (of kopen)?

camper of caravan kopen amsterdam diemen amstelveen

Wilt u weten of u weer een gasfles moet vullen of kopen? Ook dit is niet moeilijk om na te gaan. Zoals wij al onze klanten in onder andere Muiden, Muiderberg en Naarden altijd adviseren: weeg eerst uw gasfles, en trek daarvan het gewicht af dat u op de gasfles ziet staan. U weet dan precies hoeveel gas (in Kg) er nog in uw gasfles zit, en of dit nog genoeg is voor uw apparaat of apparaten. Toch nog hulp nodig? Kom vooral bij ons langs! Wij wegen uw gasfles, ruilen m om, of bieden u een gasfles die beter bij uw gebruik past.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings
Back to top