Jaarlijkse vochtcontrole

Vergeet hem niet en voorkom schade

DE JAARLIJKSE "VERPLICHTE" VOCHTCONTROLE

Vergeet hem niet en voorkom schade. Vocht is onbetwist de grootse vijand van de caravan of camper. Als vocht kan indringen in de vloer, de wanden of het dak van het kampeervoertuig kan dit tot verrotting van houten delen, plaatcorrosie of schimmelgroei leiden.

Een flinke (financiële-)schade kan het gevolg zijn. Om dit te voorkomen kunt u jaarlijks een vochtcontrole laten uitvoeren. Onze fabrikanten Hobby, Fendt en Caravelair nemen op dit punt ook geen risico en stellen dat, ter behoud van de waterdichtheidsgarantie, de koper zijn caravan of camper jaarlijks door de dealer op vochtinwerking moet laten controleren.

Overtuig uzelf van de noodzaak om jaarlijks een vochtcontrole uit te voeren. Vrijwel elke caravan- of camperverzekering heeft een uitsluiting van aansprakelijkheid in de poliswaarden indien het verzekerde object niet goed is onderhouden. Vooral bij langzaam inwerkend vocht kan de schade al groot zijn voordat je er zelf iets van merkt. Na de uitgebreide vochtcontrole weet u waar uw caravan of camper aan toe is. En dat is wel zo prettig. Nota bene blijft een vochtcontrole altijd een momentopname.

Indien u uw nieuwe of occasion caravan of camper bij Cannenburg heeft gekocht, voeren wij de jaarlijkse vochtcontrole geheel gratis uit en mag u zonder afspraak langsrijden (uitgezonderd zaterdag). Houdt rekening met onze openingstijden. Op een vochtcontrole kunt u bij ons wachten.

KOSTEN VOCHTCONTROLE

Caravan/camper is bij ons aangeschaft:
€ 0,- per controle (service vanuit Cannenburg)

Caravan/camper is niet bij ons aangeschaft:
€ 150,- per controle

Vragen?

Heeft u vragen over de jaarlijkse vochtcontrole, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Back to top