Lichtgewicht Caravelair caravans in de regio Amersfoort, Baarn en Soest

Al meer dan 40 jaar is Cannenburg Caravans en Campers voor kampeerliefhebbers in de regio Amersfoort, Baarn en Soest hét bedrijf voor A-merk caravans, waaronder de praktische en relatief lichte Caravelair caravans. Sinds 1962 laat Caravelair als nummer 1 van de Franse caravanmarkt zich inspireren door het vakantieleven ‘buiten’ waar u de vrijheid viert. Alleen, met z’n tweeën of het hele gezin. U kunt bij ons terecht voor het grootste assortiment Caravelair caravans van Nederland en wij vertellen u graag uitgebreid over alle modellen. Want voor hoeveel personen de Caravelair ook slaapruimte moet bieden en hoeveel luxe en comfort u ook ambieert: met onze kennis en uw wensen komen we zeker tot uw gedroomde Caravelair caravan!

Familievriendelijk, praktisch en voor elk budget

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Caravelair caravans zijn familievriendelijk, praktisch ingericht en beschikbaar voor elk budget. Deze caravans onderscheiden zich doordat comfort is gecombineerd met aantrekkelijke vormgeving, functionaliteit en moderne (polyester)technologie op de daken. Hierdoor zijn Caravelair caravans extra beschermd tegen stevige weersinvloeden zoals onder andere hagel. Cannenburg Caravans en Campers is officieel dealer van Caravelair caravans en adviseert u met groot plezier en jarenlange ervaring en deskundigheid over de talloze modellen en complete uitvoeringen. Vanzelfsprekend luisteren wij met aandacht naar uw persoonlijke wensen en behoeften, zodat u uiteindelijk uw gedroomde Caravelair caravan kunt kiezen in de regio Amersfoort, Baarn en Soest. Want pas als u tevreden bent, zijn wij dat ook. Een van de krachten van Caravelair caravans is dat het lichtgewicht caravans zijn en door vrijwel alle rijbewijs B-auto’s kunnen worden getrokken. Laat u door ons adviseren of neem alvast een kijkje op onze website waar u gericht kunt filteren op relevante criteria. Zo ontdekt u met groot gemak welke Caravelair caravans voldoen aan uw wensen in de regio Amersfoort, Baarn en Soest. Wilt u een kijkje nemen in onze ruime aanbod, dan bent u van harte welkom in onze showroom in Almere.

Ook voor voordelige Caravelair occasions!

Ons aanbod is vele voordelige Caravelair occasions rijk. De gebruikte Caravelair caravans uit ons assortiment zijn zeer fraai en hebben wij verkregen middels inruil of inkoop. Ze verkeren in goede staat, voldoen aan onze strenge eisen en zijn zeer scherp geprijsd. Alle gebruikte caravans worden op hoog kwaliteitsniveau gehouden middels onze BOVAG- en RDW-erkende onderhoudsbeurten, controles en eventuele (schade)reparaties. Daarmee kunt u zorgeloosop vakantie. Met onze grote klantenkring in onder andere de regio Amersfoort, Baarn en Soest verandert ons occasionaanbod regelmatig, dus wees er snel bij!

Makkelijke bereikbaar vanuit o.a. Amersfoort, Baarn en Soest

In onze showroom in Almere adviseren en informeren wij u optimaal over de verschillende Caravelair modellen. En zoals gezegd kunt u zich ook eerst online oriënteren op onze uitgebreide website. Bij al onze caravans vindt u complete informatie tot in de kleinste details, waaronder de technische gegevens, individuele afmetingen en andere specificaties. Tevens kunt u van het betreffende model een videopresentatie bekijken. Zo kunt u nauwkeurig nagaan in hoeverre de geselecteerde Caravelair caravan bij u past. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top