Alle modellen

Vind hier uw droomcaravan

DEZE PAGINA GEEFT EEN MODELOVERZICHT HOBBY, FENDT EN CARAVELAIR CARAVANS VAN SEIZOEN 2020 T/M HEDEN. DIT BETREFT NIET DE ACTUELE VOORRAAD.

425 voertuigen Matching:

Uw zoektocht naar een nieuwe caravan

Heeft u plannen een nieuwe caravan te kopen? Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van deze plannen. Bij ons in de showroom en op ons caravanpark vindt u een groot assortiment nieuwe caravans van de merken Caravelair, Fendt en Hobby. Als echte kampeerliefhebber kijkt u uw ogen bij ons uit. Uw vakantie begint eigenlijk al bij ons in de showroom waar we alle tijd nemen u zo optimaal mogelijk te helpen.

Welke caravan past eigenlijk bij u?

Wij begrijpen als geen ander dat u met de aanschaf van een nieuwe caravan niet over 1 nacht ijs gaat en daarom helpen wij u graag. U heeft vast al nagedacht over het formaat van uw nieuwe caravan en de faciliteiten die uw caravan minimaal moet hebben. Heeft u ook al gekeken naar het trekgewicht van uw auto? Wij zoeken antwoorden op vragen als: hoe maar vooral waarvoor gaat u de nieuwe caravan gebruiken, gaat u ermee rondtrekken of krijgt de caravan een vaste staanplaats? Hoe is de samenstelling van het reisgezelschap? Wat is uw maximaal te besteden budget? Zo zorgen wij er samen met u voor dat u een caravan koopt die bij u past.

Hoe koopt u een nieuwe caravan?

Het kopen van een nieuwe caravan is een behoorlijke investering. Ook de extra uitrusting van de caravan is daarbij erg belangrijk. De aanvullende keuzes in accessoires bepalen mede uw vakantieplezier. Logisch dat u deze investering goed geïnformeerd wilt maken. Daarom staan de specialisten in onze showroom klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u voordat u langskomt al advies ontvangen? Wilt u iets weten over ons huidige aanbod? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op.

Een tip van onze caravan specialist

Let bij de keuze van uw caravanindeling vooral op het soort gebruik dat u voor ogen heeft. Slaapcomfort moet daarbij altijd nummer één zijn. Kamperen doen we vooral buiten en de caravan moet zorgen voor het comfort rondom dat buitenleven. Stel jezelf de vraag, verblijf ik graag met de caravan op één plek of reis ik liever met de caravan elke paar dagen naar een volgende bestemming?

Wist u dat?

Voor kleine, lichte en middelgrote caravans volstaat rijbewijs B, voor zwaardere caravans heb je meestal rijbewijs BE nodig. Er wordt voor het rijden met de caravan met een rijbewijs B gekeken naar de combinatie van het maximale gewicht van uw auto en het maximaal toelaadbare gewicht van de caravan. Deze mogen opgeteld niet meer dan 3.500kg zijn. Tevens mag het maximale trekgewicht van de auto niet overschreden worden. Al deze gewichten zijn terug te vinden op het kentekenbewijs van zowel trekauto als caravan. Vergelijk dus vooraf goed met elkaar of auto en caravan elkaar qua vervoer niet in de weg zitten, voordat u overgaat tot koop van een caravan. Wij helpen u graag!

Back to top