Nieuwe caravan kopen?

Vind hier uw nieuwe droomcaravan

Deze pagina geeft een modeloverzicht van Hobby, Fendt en Caravelair caravans t/m/ seizoen 2024 weer. Dit betreft niet de actuele voorraad.
554 voertuigen Matching:

Je zoektocht naar een nieuwe caravan begint bij ons

U bent van plan om een nieuwe caravan te kopen. Wij helpen u graag bij het verwezenlijken van dit plan. Bij ons in de showroom en op ons caravanpark, vindt u een groot assortiment nieuwe en occasion caravans. Wij zijn dealer van: Hobby caravans, Fendt caravans en Caravelair caravans. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor caravan occasions van alle bekende en onbekende merken. Daardoor bent u als echte kampeerliefhebber bij ons aan het juiste adres. Uw vakantie begint al bij ons in de showroom. Hier nemen we alle tijd om u van het beste advies te voorzien.

Welke caravan past het beste bij je wensen

U heeft vast al nagedacht over het formaat van uw nieuwe caravan en de faciliteiten die uw caravan minimaal moet hebben. Heeft u ook al gekeken naar het trekgewicht van uw auto? Waarvoor gaat u de nieuwe caravan gebruiken; gaat u ermee rondtrekken of krijgt de caravan een vaste staanplaats? Hoe is de samenstelling van het reisgezelschap en wat is uw maximaal te besteden budget? Door gezamenlijk de antwoorden te vinden op deze en andere belangrijke vragen zorgen wij voor een op maat gemaakt advies. Daardoor koopt u straks de caravan die het beste bij u past.

Hoe koop je een nieuwe caravan?

Het kopen van een nieuwe caravan is een behoorlijke investering. Ook de extra uitrusting van de caravan is daarbij erg belangrijk. De aanvullende keuzes in accessoires bepalen mede uw vakantieplezier. Logisch dat u deze investering goed geïnformeerd wilt maken. Daarom staan de specialisten in onze showroom klaar om al uw vragen te beantwoorden. Wilt u voordat u langskomt al advies ontvangen? Wilt u iets weten over ons huidige aanbod? Of heeft u een andere vraag? Neem contact met ons op.

Een tip van onze caravanspecialist

Let bij de keuze van uw caravanindeling vooral op het soort gebruik dat u voor ogen heeft. Slaapcomfort moet daarbij altijd nummer één zijn. Kamperen doen we vooral buiten en de caravan moet zorgen voor het comfort rondom dat buitenleven. Stel jezelf de vraag, verblijf ik graag met de caravan op één plek of reis ik liever met de caravan elke paar dagen naar een volgende bestemming?

Wist je dat?

Voor kleine, lichte en middelgrote caravans volstaat rijbewijs B, voor zwaardere caravans heb je meestal rijbewijs BE nodig. Er wordt voor het rijden met de caravan met een rijbewijs B gekeken naar de combinatie van het maximale gewicht van uw auto en het maximaal toelaatbare gewicht van de caravan. Deze mogen opgeteld niet meer dan 3.500 kg zijn. Tevens mag het maximale trekgewicht van de auto niet overschreden worden. Al deze gewichten zijn terug te vinden op het kentekenbewijs van zowel trekauto als caravan. Vergelijk dus vooraf goed met elkaar of auto en caravan elkaar qua vervoer niet in de weg zitten, voordat u overgaat tot koop van een caravan. Wij helpen u graag!

Kom langs in onze showroom

Is uw interesse gewekt? Kom dan eens naar de showroom van Cannenburg. Hier staan diverse HobbyFendt en Caravelair caravans opgesteld en onze caravanspecialisten helpen u graag verder. Heeft u een specifieke HobbyFendt of Caravelair op het oog? Maak dan telefonisch een afspraak zodat u op een door u gekozen tijdstip met de specialisten de mogelijkheden kunt bespreken.

Back to top