Accu’s

Voor ieder rangeersysteem

STANDAARD ACCU

De basis accu is een loodaccu. Deze accu doet fantastisch zijn werk en heeft een hoog piekvermogen en dat alles voor een voordelige prijs. De accu is onderhoudsvrij. Er is echter een klein puntje van aandacht en dat is het gewicht van deze accu. Deze weegt namelijk 25 kg. Een accu moet in de winter uit de caravan gehaald worden en op een droge plaats worden weggezet, om vervolgens eens in de vier weken te worden opgeladen. Dit houdt in dat u wél instaat moet zijn een gewicht van 25 kg op te tillen en te stallen. Niet alleen dat, het gewicht van de standaard uitrusting van uw caravan gaat ook omhoog. Vaak adviseren wij u dan ook een lichtere accu bij de mover aan te schaffen. Als standaard accu adviseren wij een accu van het merk VMF PerfectPower.

YELLOWTOP ACCU

De YellowTop accu van Optima die wij bij onze movers leveren is ook een loodaccu, maar in tegenstelling tot de standaard accu heeft deze gebogen loodplaten. Dit zorgt voor een betere werking van de accu. Hierdoor houdt de accu langer zijn spanning vast terwijl deze niet in vermogen inlevert. Nog een groot voordeel van deze accu is zijn gewicht. Deze accu weegt slecht 11,8 kg, dat maakt het een stuk makkelijker de accu uit de caravan te halen voor de winter.

LITHIUM-ION-ACCU

Een lithium-ion-accu is de meest compacte en lichtste accu die bij een mover geleverd kan worden. Deze accu’s zijn volledig onderhoudsvrij en hebben een gewicht rond de 5 kg. Dit is dé keuze voor de gewichtsbewuste caravan eigenaar. Bij Cannenburg heeft u de keuze uit een lichtgewicht accu van PowerXtreme of van Enduro.

ER IS EEN GESCHIKTE ACCU VOOR IEDERE MOVER

In de praktijk is het gewicht de voornaamste reden om voor een bepaalde accu te kiezen. Als u zo min mogelijk standaard belading mee wilt nemen en rekening houdt met het opslaan van de accu in de winter, komt u al snel bij de lichtste accu uit. Mocht u nu toch een accu willen hebben van de merken BeautReich, Truma of Victron, dan kunnen wij deze veelal voor u bestellen.

Optima Batteries Mover Accu Logo
VMF Perfect Power Mover Accu Logo
PowerXtreme Mover Accu Logo
Enduro Mover Accu Logo

VOOR HET BESTE ADVIES RADEN WIJ U AAN OM CONTACT MET ONS OP TE NEMEN OF LANGS TE KOMEN IN ONZE SHOWROOM.

WAAROM CANNENBURG?

  • Dé caravan- en camperspecialist van Nederland

  • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie

  • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres

  • BOVAG en RDW erkend

OFFICIEEL DEALER

Dealer Logo Hobby
Dealer Logo Fendt
Dealer Logo Caravelair

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Back to top