Voortenten en luifels

Voortenten en luifels voor caravan of camper

Voortenten en luifels voor caravans en campers

Bij Cannenburg Caravans en Campers verkopen wij een ruime selectie aan voortenten en luifels voor je caravan of camper. Of je nu op zoek bent naar een stevige seizoensvoortent of gemakkelijk op te zetten luifel, Cannenburg heeft het allemaal.

Caravanluifel

Een caravanluifel is zeer handig tijdens je vakantie. Je trekt deze in een mum van tijd uit, waardoor je een schaduwplek creëert voor je caravan Het kost een stuk minder moeite om een caravanluifel op te zetten dan bijvoorbeeld een voortent. Meer weten? Lees verder op de volgende pagina: Caravanluifels (pagina nog onder constructie)

Camperluifel

Er zijn twee verschillende soorten “standaard” camperluifels. De meest voorkomende is de cassetteluifel. Een cassetteluifel zit altijd vast aan de zijwand of op het dak van een camper. Het handige hieraan is dat je binnen een mum van tijd een heerlijk schaduwplekje creëert, zonder dat je een heel frame hoeft op te bouwen. Wil je meer weten over camperluifels, lees dan verder op de volgende pagina: Camperluifels (pagina nog onder constructie)

Caravan voortent

Voortenten voor je caravan komen in vele verschillende soorten, maten, kleuren en vormen. Bij ons in de showroom vind je een geruime selectie aan Unico, Isabella en Doréma voortenten. Wil je meer informatie over caravan voortenten lees verder op de volgende pagina: Caravan voortenten

Camper voortent

Een camper voortent wordt ook wel deeltent of bustent genoemd. Camper voortenten plaats je tegen je camper aan. Zo creëer je een beschut terras of extra slaapruimte. Zeker vroeg in het voorjaar wanneer het nog wel eens koud kan zijn volstaat een camper voortent een stuk beter dan bijvoorbeeld een cassetteluifel. Meer informatie over camper voortenten vind je op de volgende pagina: Camper voortenten (pagina onder constructie)

Onze showroom

Momenteel hebben wij in onze showroom een ruime selectie aan Unico, Isabella en Doréma caravan voortenten en caravan luifels opgezet. Zo kun jij jezelf bij ons vertrouwd maken met de kwaliteit van deze prachtige merken. Van het merk Thule hebben wij voor demonstratiedoeleinden altijd een cassetteluifel uitgedraaid staan.

Op maat gemaakt advies

Jouw situatie is uniek, met je eigen wensen, eisen en ideeën over de perfecte voortent of luifel. Er zijn veel verschillende soorten, maten, kleuren en vormen op de markt, wat het soms lastig maakt om de juiste keuze te maken. Onze experts luisteren naar jouw specifieke wensen en helpen je graag bij het maken van de juiste keuze. Omdat een goed advies tijd en aandacht nodig heeft, nodigen we je uit om samen met ons in onze showroom te kijken naar de verschillende opties.

Kom nu langs in Almere

Bestel je voortent niet vanaf een digitaal scherm maar kom vandaag nog langs bij ons in de showroom. Hier kun je de voortenten en luifels van dichtbij bekijk, aanraken en meteen voelen met welke kwaliteit je te maken hebt.

Dealer van
Cannenburg caravans en campers Dorema Logo
Cannenburg caravans en campers Unico Logo
Cannenburg Tenten en Luifels Isabella Logo
Cannenburg caravans en campers Thule Logo
Back to top