Hobby caravan dealer

Vind hier uw nieuwe Hobby caravan

DEZE PAGINA GEEFT EEN MODELOVERZICHT VAN HOBBY CARAVANS T/M SEIZOEN 2024.
DIT BETREFT NIET DE ACTUELE VOORRAAD.
272 voertuigen Matching:

Hobby caravans hebben een vooruitstrevend design

Dealer Logo Hobby

Bij Hobby is niet alleen het interieur belangrijk. Ook van buiten zijn onze caravans echte blikvangers, die overtuigen door veel slimme en praktische details. De sportieve vormentaal met vloeiende lijnen en aerodynamische vormen is typerend. Stijlvolle elementen zoals de rangeerhandgrepen in chroomlook of de sportieve achterkant onderstrepen perfect het design.

Hobby all-inclusive: je Hobby caravan compleet uitgerust

U wilt optimaal genieten? Dan kiest u natuurlijk voor een Hobby. Dan weet u zeker dat het comfort van het allerhoogste niveau is. Want bij Hobby is vanzelfsprekend alles All-Inclusive. Bij Hobby dus nooit een optelsom van dure accessoires.

Onderweg met je Hobby caravan voelt als thuis

Buiten zijn is natuurlijk het mooiste. Maar een plek om samen te knuffelen, te spelen en lekker te eten, maakt het leven in een Hobby compleet. Geniet van de ruimte en de slimme indelingen – alles is inbegrepen in de complete Hobby All-Inclusive uitrusting.

Een caravan-keuken voor top koks

Bij mobiel reizen moet alles een vaste plek hebben. De keuken in je Hobby biedt die luxe. Grote lades, een slimme koelkast en een praktische kook- en werkruimte zorgen voor optimaal kookplezier. Dankzij de All-Inclusive uitrusting is elke keuken super compleet.

Comfortabel rusten

Wat is er fijner dan lekker wegkruipen onder de wol na een lange vakantiedag? Dankzij hoogwaardige matrassen slaap je in je Hobby op wolken. Klaar voor de mooiste dromen? Bij de All-Inclusive uitrusting is comfort standaard.

Verfrissend slimme caravan badkamers

Een badkamer aan boord maakt je onafhankelijk. Met de Hobby All-Inclusive uitrusting is alles wat je nodig hebt voor persoonlijke verzorging gewoon bij je Hobby inbegrepen. Dankzij flexibele oplossingen zijn naast het toilet, de douche en de wastafel ook handdoeken en dergelijke in de badkamer makkelijk terug te vinden.

Voorsprong in innovatie

Hobby loopt voorop in innovatieve techniek en oplossingen. Een Hobby is daardoor de perfecte metgezel voor uw vakantie. Praktisch, slim, comfortabel: niets wordt aan uw wensen overgelaten.

Slimme oplossingen, hoog comfort

Met HOBBYCONNECT regelt u de boordtechniek van uw voertuig handig met uw smartphone of tablet. U kunt bijv. lichtinstellingen opslaan, de accustatus en tankniveaus controleren of de airco of verwarming activeren. Nu standaard in alle voertuigen van Hobby.

Kom langs in onze showroom

Is uw interesse gewekt? Kom dan eens naar de showroom van Cannenburg. Hier staan diverse Hobby caravans opgesteld en onze caravanspecialisten helpen u graag verder. Heeft u een specifieke Hobby op het oog? Maak dan telefonisch een afspraak zodat u op een door u gekozen tijdstip met de specialisten de mogelijkheden kunt bespreken.

WAAROM CANNENBURG?
  • Dé Hobby specialist van Nederland

  • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie

  • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres

  • BOVAG en RDW erkend

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?
Back to top