Hobby caravan dealer

Vind hier uw nieuwe Hobby caravan

Deze pagina geeft een modeloverzicht Hobby Caravans van seizoen 2019 t/m heden. Dit betreft niet de actuele voorraad.

173 voertuigen Matching:

Hobby caravan dealer

Betaalbaar Hobby

Een caravan van Hobby betekent luxe en comfort voor een betaalbare prijs. Niet voor niets is Hobby al jarenlang wereldwijd marktleider in de caravanbouw. Al 50 jaar zet Hobby met elke nieuwe generatie caravans de toon. Hobby is geliefd om zijn tijdloze design en all-inclusive uitrusting. Daarnaast herkent u de Hobby caravan aan het hoge uitrustingsniveau en het optimale comfort dat ze bieden en uitstralen.

Uw Hobby caravan compleet uitgerust

Een Hobby caravan biedt alles wat u tijdens uw vakantie nodig heeft. Of dat nu een weekendje aan de kust is, of een maand lang rondtrekken in Frankrijk: u vindt alles wat u nodig heeft terug in uw mobiele vakantiehuis. Het woongedeelte biedt een zithoek met voldoende beenruimte en een verstelbare tafel. De ramen zijn geschikt voor elk gedeelte van de dag: voorzien van een combicassette met verduisteringsgordijnen en insectenhor. Wat te denken van de verwarmde garderobe: nooit meer klamme kleren! En er wordt optimaal gebruik gemaakt van de beschikbare ruimte.

Uw hobby biedt vrijheid

Echte vrijheid is er op uitgaan in een Hobby caravan. Wat daarvoor de reden is? Een comfortabel thuis waar u maar gaat – en maar een wagenlengte verwijderd. Zo flexibel dat alles mogelijk is. Vrijheid voor moderne mensen. Vrijheid voor u.

De Hobby keuken uitgelicht

Ook de keuken combineert een zee aan ruimte met de nodige comfort. Onder de kook- spoelcombinatie vindt u brede lades met Push-Lock. Natuurlijk een compacte Superslim koelkast. En toch is er nog ruimte voor een kruidenrek, handdoekhouder en uitschuifbare apothekerskast. In de achterwand is ook bergruimte gecreëerd en in het keukenraam zijn wandcontactdozen verwerkt. Bent u inmiddels ook verkocht. Maak dan een afspraak met een van onze caravanspecialisten. Zij helpen u graag verder en voorzien u van uitgebreid advies.

Uitgelicht: Hobby De Luxe 460 UFe

De Hobby De Luxe 460 UFe is een typische reiscaravan voor actieve paren of individuele reizigers. Ook eventuele kinderen of kleinkinderen kunnen mee op stap. Naast het vaste, Franse bed is er namelijk ook een rondzitgroep die u in een handomdraai ombouwt tot een extra slaapplek. Wilt u meer weten over Hobby caravans of deze caravan in het bijzonder? Maak een afspraak en wij verwelkomen u graag bij ons in de showroom.

WAAROM CANNENBURG?

  • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie

  • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres

  • BOVAG en RDW erkend

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Back to top