De fraaiste camper met automaat? Ontdek Cannenburg!

Zoekt u een camper met automaat? Dit rijdt veel prettiger, zeker tijdens lange afstanden, of wanneer u steeds sneller en zachter moet rijden (file). Met een automaat hoeft alleen maar uw voet te gebruiken en op het verkeer te letten. Dat is veiliger en bovendien een stuk ontspannener. Hiervoor heeft Cannenburg Caravans en Campers een breed aanbod voor u klaar staan, met diverse campers met automaat. Zoek deze nu uit! Bekijk ons grote aanbod en ontdek uw ideale camper met automaat.

Perfecte camper zoeken!

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Als officiële dealer van merken zoals Hobby, Fendt en Caravelier, bieden wij meer dan genoeg keuze. Al onze verschillende campers met automaat vergelijkt u snel en gemakkelijk. Selecteer tijdens het zoeken in ons aanbod de transmissie, en u ziet alle campers met automaat in ons aanbod. Ook kunt u selecteren op prijs, merk, indeling, bouwjaar, maximaal gewicht, de kilometerstand en het aantal slaapplaatsen en gordelzitplaatsen.

Prettiger rijden met een automaat

camper-caravan-amsterdam-amstelveen-diemen

Het valt soms niet te vermijden: in de file terechtkomen op weg naar uw vakantiebestemming. Bijvoorbeeld tijdens Zwarte Zaterdag; naar Frankrijk, Spanje of Duitsland. Dan is het erg vermoeiend om tijdens al die kleine stukjes rijden en remmen te moeten schakelen. In een camper met automaat rijdt dat veel lekkerder, natuurlijk vooral als er geen file is. U hoeft niet na te denken en te letten op het schakelen of afslaan van de camper. Met een automaat rijdt u bovendien zuiniger!

Complete informatie

camper of caravan kopen amsterdam diemen amstelveen

U wilt natuurlijk alles weten over de camper die u aanspreekt. Zoals de afmetingen, de accessoires, de keuken, het bed, de verwarming, het sanitair, de slaapplaatsen, en nog veel meer. Dit kunt u allemaal terugvinden in de beschrijvingen van onze campers met automaat. Zo weet u zeker dat een camper echt bij u past. Twijfels? Neem dan contact met ons op, wij adviseren u graag op maat! Ook bent u van harte welkom in onze showroom, waar u ook voordelig al uw andere kampeerbenodigdheden kunt kopen.

Waarom onze camper met automaat?

Welke camper met automaat u ook aanschaft bij Cannenburg Caravans en Campers, u bent uiterst voordelig uit. Bij ons betaalt u namelijk geen extra kosten voor het rijklaar maken of afleveren van uw camper. Dit zit ‘all-inclusive’ in de prijs, net zoals een erkende BOVAG-onderhoudsbeurt. Bovendien krijgt uw camper (met automaat) gratis een jaarlijkse vochtcontrole ter waarde van honderdvijftig euro!

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings
Back to top