Cannenburg Najaarsshow 2023

Najaarsshow opnieuw een groot succes!

Namens ons allemaal ontzettend bedankt! Dankzij jou was de Najaarsshow weer een groot succes! We hebben het met z’n allen ontzettend gezellig gehad. Zo gezellig, dat we nu alvast kunnen mededelen dat we ook volgend jaar weer een grote show geven. Volgend jaar horen jullie hier meer over.

Een terugblik op de show

Winnaars prijsvragen & acties

Wat een succes! Er hebben heel veel mensen met de acties/prijsvragen meegedaan. Uit alle inzendingen hebben wij de winnaars (met de handen voor de ogen) getrokken. Benieuwd of jij één van de gelukkige bent? Kijk snel hieronder! Uiteraard stellen wij de winnaars via de mail op de hoogte. (Vanwege privacy redenen kunnen wij slechts de naam gedeeltelijk vermelden)

Website bericht Cannenburg Najaarsshow winnaar duvalay slaapzak met topper

Winnaars lever in en win actie

Slechts één persoon heeft het antwoord exact geraden: Fam. de Vos gefeliciteerd! Jullie hebben het juiste antwoord van 252 stuks deurmatten goed geraden en daarmee hebben jullie de Duvalay slaapzak met topper gewonnen! Met dank aan Duvalay.

Naast de slaapzak met topper viel er nog een mooie prijs te winnen. Deze geven wij weg aan de persoon die het dichtst in de buurt kwam van het juiste antwoord. Dat is met 253 stuks Fam. Dekker. Gefeliciteerd! Jullie hebben de 123-wasborstel model 3 gewonnen. Met dank aan 123-products.

facebook bericht winnaar Cannenburg Najaarsshow 123-products klein formaat
Kleurplaatswedstrijd foto van kleurplaat Cannenburg Najaarsshow 2023 winnaar lego caravan

Winnaars kleurplaatwedstrijd

Het kiezen van de winnaar viel niet mee, want we hebben een heleboel prachtige kleurplaten mogen ontvangen! Het is wel duidelijk dat iedereen ontzettend zijn best gedaan heeft om een prachtige LEGO prijs te winnen, echter kunnen er slecht twee de winnaar zijn.

De winnaars van de Cannenburg Najaarsshow kleurplaatwedstrijd zijn bekend! Jimi (rechts) is de gelukkige winnaar van de LEGO camper en Isabella (links) heeft de LEGO caravan gewonnen. Gefeliciteerd! We sturen de prijzen zo snel mogelijk naar jullie toe.

Kleurplaatswedstrijd foto van kleurplaat Cannenburg Najaarsshow 2023 winnaar lego camper

Leveranciers bedankt!

Zonder jullie inzet voor en tijdens de Najaarsshow, had het nooit zo’n succes kunnen zijn als dat het nu is geweest. Ontzettend bedankt en tot volgend jaar.

Back to top