Cassetteluifels

Voor elke caravan en camper

SNEL EN ZONDER AL TE VEEL MOEITE BESCHUT ZITTEN

Cassetteluifels zijn dé oplossing als u snel en zonder al te veel moeite beschut wilt zitten bij uw caravan of camper. Zij bieden een uitstekende bescherming tegen de zon en zijn ook geschikt om tijdens lichte regenbuien bescherming te geven. Let op. Een cassetteluifel is daarentegen niet bestand tegen zware regenbuien, sneeuwval of storm. Het is dan ook aan te raden de cassetteluifel op dat moment in te draaien. Bij caravans kiest men vaak voor een cassetteluifel wanneer men veel op doorreis is of maar kort op één plek blijft staan. Blijft u langere tijd op één plek staan, dan is een vaste luifel of voortent een betere optie. Als u kiest voor de montage van een cassetteluifel op het dak, dan blijft de mogelijkheid deze twee opties te combineren, omdat zo de rails vrij blijft. Bij campers heeft men niet de optie om voortent aan de camper vast te zetten en blijft de cassetteluifel de ideale oplossing om buiten overdekt te zitten. Bij Cannenburg Caravans en Campers verkopen en monteren wij al meer dan 45 jaar cassetteluifels. Denkt u erover na om een cassetteluifel aan te schaffen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

CASSETTELUIFELS VAN THULE

Bij Cannenburg verkopen wij hoofdzakelijk cassetteluifels van het merk Thule. Wij werken langdurig samen met dit merk en hebben hier goede ervaringen mee. Wij kunnen daarom cassetteluifels van het merk Thule met een gerust hart aan u adviseren. Mocht u interesse hebben in een ander merk, dan kunnen wij deze in de meeste gevallen gewoon leveren en monteren. Vraag bij een van onze verkopers naar de mogelijkheden.

CASSETTELUIFEL MONTAGE AAN CARAVAN

Bij een cassetteluifel voor de caravan heeft u de keuze uit twee plaatsen. Luifels die u aan de zijwand van uw caravan bevestigd en luifels die u op het dak bevestigd. Bij Cannenburg hebben wij de voorkeur om de luifel op het dak te monteren door middel van verlijming. Op deze manier zorgt u ervoor dat de rails van de caravan vrij blijft. Zo heeft u altijd nog de optie om een voortent of losse luifel op te zetten. Tevens is de plaatsing op het dak  beter voor de opbouw en gewichtsverdeling van de caravan. Zo komt er niets aan de wand van de caravan te hangen, wat er voor zorgt dat er spanning aan de zijkant van de opbouw komt te staan en de verlijming zal er voor zorgen dat er geen onnodige gaten in het dak geboord hoeven te worden. Dit kan op langere duur lekkage voorkomen.

CASSETTELUIFEL MONTAGE AAN CAMPER

Bij een cassetteluifel op de camper heeft u ook meerdere mogelijkheden voor het plaatsen daarvan. Hier geldt hetzelfde als voor de caravan (los van de rails).

WELKE MATEN ZIJN ER?

Bij cassetteluifels spreken wij over twee maten. De uitval lengte (diepte) van het doek en de lengte van de cassette zelf. De lengte van de cassette zelf wordt bepaald door de rechte daklengte van uw caravan of kampeerauto. De uitval van de cassette / het doek, wordt bepaald door welk soort cassetteluifel u kiest en hoe lang de cassetteluifel is die gemonteerd wordt.

DOEKKLEUREN

De beschikbare doekkleuren staan aangegeven bij de producten.

PANELEN / SCHERMEN

U kunt optioneel zij- en voorwanden aanschaffen bij uw cassetteluifel. U heeft de keuze uit drie soorten. De schermen zijn in verschillende breedtematen verkrijgbaar. Voor de juiste maten is het verstandig om contact op te nemen met een van onze verkopers.

  • Sun blocker: Deze voor- en zijwanden laten een licht briesje door en bieden u bescherming tegen de zon zonder uw zicht te blokkeren. Verkrijgbaar in verschillende maten afhankelijk van uw luifellengte, de uitval en de montagehoogte.
  • Rain blocker: Voor- en zijwand met een groot transparant venster dat veel licht binnen laat en daarmee extra ruimtegevoel creëert. Verkrijgbaar in verschillende maten afhankelijk van uw luifellengte, de uitval en montagehoogte.
  • View blocker: Deze zijwand zorgt voor complete privacy en biedt bescherming tegen regen, wind en zon. Verkrijgbaar in twee maten afhankelijk van uw montage hoogte tussen 2,25 m en 2,64 m.
  • Montage: De zijwanden worden aangebracht met behulp van een aluminium spanstang die tussen de cassette en de voorlijst wordt geklemd. Vervolgens wordt het paneel in de profielopening geschoven. De voorwanden worden in de profiellijst van de voorlijst geschoven.

OPTIES EN ACCESSOIRES

Bij cassetteluifels kunt u meerdere accessoires aanschaffen. Denk hierbij aan een 12V motor voor het elektrisch uitdraaien en oprollen van de luifel, verlichting in de rails, doekklemmen, spanarmen en tenten. Bel voor meer informatie met een van onze verkopers.

button thule cassetteluifel overzicht2
button thule zij- en voorschermen
WAAROM CANNENBURG?
  • Dé caravan- en camperspecialist van Nederland

  • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie

  • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres

  • BOVAG en RDW erkend

OFFICIEEL DEALER
Dealer Logo Hobby
Dealer Logo Fendt
Dealer Logo Caravelair
WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?
Back to top