Caravelair caravan dealer

Vind hier uw nieuwe Caravelair caravan

DEZE PAGINA GEEFT EEN MODELOVERZICHT VAN CARAVELAIR CARAVANS T/M SEIZOEN 2024.
DIT BETREFT NIET DE ACTUELE VOORRAAD.
Kom langs in onze showroom

Is uw interesse gewekt? Kom dan naar onze Cannenburg showroom. Hier staan diverse Caravelair caravans opgesteld en onze caravanspecialisten helpen u graag verder. Heeft u een specifieke Caravelair op het oog? Maak dan telefonisch een afspraak zodat u op een door u gekozen tijdstip met de specialisten de mogelijkheden kunt bespreken.

logo caravelair 2024

Caravelair caravans 2024

Caravelair komt dit jaar met een totale re-branding. Niet alleen het logo, ook de caravans maken een algehele metamorfose door. Deze lichtgewicht caravanexpert gaat terug naar zijn roots in de luchtvaart. Dit zie je o.a. terug in het nieuw ontworpen logo. Voor het seizoen 2024 brengen zij 3 series op de markt: de Alba, de Sport line en de Exclusive line. De Caravelair Sportline en de Caravelair Exclusive line zijn nieuw.  Bij het ontwerp en inrichting van De Exclusive Line heeft Caravelair een nieuw hoogtepunt van luxe gecreëerd. Zo zit er in iedere uitvoering een groot panoramaraam, voorgevormde rugkussens, buiten gasaansluiting en elektrisch bedienbare opstap. Echter is dit slechts een tipje van de luxe sluier die deze nieuwe uitvoering bekleed. De 2024 collectie is net als voorgaande jaren ontworpen en geproduceerd in Frankrijk en staat in het teken van comfort, technologie, veiligheid en design.

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Caravelair Alba

De naam ALBA is een oude vertrouwde, echter krijgt deze een complete make-over. Met de ALBA, die voor iedereen betaalbaar is, geniet je van een makkelijk te trekken caravan tegen een voordelige prijs. Ondanks zijn zeer aantrekkelijke prijs is deze alsnog uitgerust met alle essentiële voorzieningen voor onvergetelijke vakanties met z’n tweeën of met het hee gezin.

De Caravelair ALBA serie bestaat dit jaar uit 8 modellen. De 426, 466 en de 496 beschikken over een stapelbed. De 472 heeft twee enkele bedden. De 460 komt met queensbed en de overige Caravelair ALBA modellen zijn voorzien van dwarsbed.

caravelair-alba-390-ext-0001

Caravelair Sport Line

De sportline is qua uitvoering te vergelijken met de Titanium en valt dit jaar op door zijn dynamisch uiterlijk en een zijn complete standaarduitrusting. Zijn unieke uitgesproken ontwerp zal zowel van binnen als van buiten gewaardeerd worden.

De caravelair Sportline heeft 5 verschillende uitvoeringen. De 476 en de 486 komen met stapelbed. De 480 beschikt over een queensbed. De 492 is uitgevoerd met twee enkele bedden. Wanneer je een queensbed wilt hebben kun je terecht bij de 480 en de 410 is de compacte caravan met lengte bed.

caravelair-sport-line-480-ext-0001

Caravelair Exclusive Line

De Exclusive line is nieuw in het assortiment van Caravelair. En als u uw huis eens mee op vakantie nam? Elegant interieur, hoog uitrustingsniveau en uitzonderlijk comfort. Onze exclusieve inrichtingen zijn zo ontworpen dat u zich overal thuis voelt!

De Caravelair EXCLUSIVE LINE serie bestaat uit 5 modellen. Een indeling met twee enkele bedden vindt u terug in de 522 en 542. De 586 beschikt over een stapelbed. De 520 heeft een queensbed en de 475 heeft een lengte bed.

caravelair-exclusive-line-522-ext-0001
Caravelair: een caravanmerk van Trigano

Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van de Rhônevallei in de Franse Ardèche, ontwerpt en vervaardigt meer dan 4.000 caravans en 6.000 campers per jaar. Met meer dan 10.000 voertuigen per jaar, een oppervlakte van 200.000 m² (ofwel 33 voetbalvelden) en meer dan 800 medewerkers is TRIGANO VDL de grootste productie-eenheid van Europa.

Ervaring in dienst van je vakantie

Sinds 1962 laat Caravelair zich inspireren door uw vakantie, om voor u caravans te bouwen die comfort combineren met een mooie vormgeving, functionaliteit, een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding zodat u kunt genieten van een geslaagde vakantie.

Back to top