Caravelair caravan dealer

Vind hier uw nieuwe Caravelair caravan

DEZE PAGINA GEEFT EEN MODELOVERZICHT VAN CARAVELAIR CARAVANS T/M SEIZOEN 2023.
DIT BETREFT NIET DE ACTUELE VOORRAAD.

64 voertuigen overeenkomend:

CARAVELAIR 2023

Dealer Logo Caravelair

Caravelair komt dit jaar met vier series op de markt: de Alba, Alba Style, Antares Titanium en de Artica. U treft in deze modellenrange een grote diversiteit: van compact en licht tot compleet en luxueus uitgeruste modellen. De 2023 collectie is ontworpen en geproduceerd in Frankrijk en staat in het teken van comfort, technologie, veiligheid en design.

CARAVELAIR: EEN CARAVANMERK VAN TRIGANO VDL

Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van de Rhônevallei in de Franse Ardèche, ontwerpt en vervaardigt meer dan 4.000 caravans en 6.000 campers per jaar. Met meer dan 10.000 voertuigen per jaar, een oppervlakte van 200.000 m² (ofwel 33 voetbalvelden) en meer dan 800 medewerkers is TRIGANO VDL de grootste productie-eenheid van Europa.

ERVARING IN DIENST VAN UW VAKANTIE

Sinds 1962 laat Caravelair zich inspireren door uw vakantie, om voor u caravans te bouwen die comfort combineren met een mooie vormgeving, functionaliteit, een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding zodat u kunt genieten van een geslaagde vakantie.

SLAPEN IN UW CARAVELAIR

Caravelair belooft u een goede nachtrust dankzij de nieuwe comfortmatrassen. De matrassen zijn 100% gemaakt in Frankrijk, zijn voorzien van een anti-huismijt matrashoes die gemaakt is van materiaal dat veilig is voor uw gezondheid en huid. Gemaakt volgens de laatste veiligheids-, gezondheids- en milieuregels van de schuimmatrassen verwerkende industrie.

DE KOELKAST IN UW CARAVELAIR

Standaard is uw Caravelair Alba, Alba Style 390 en 472, en Antares Titanium 450 voorzien van de Trigano 85 liter koelkast met breed vriesvak van ca. 10 liter. Deze ruime absorptiekoelkast is te gebruiken op 230 volt, 12 volt of op gas, zodat u altijd van een koel drankje op de camping kunt genieten. Groot voordeel van de koelkast is dat deze vrijwel geruisloos zijn werk doet. Uw Caravelair Alba Style 430, 466 en 496, Antares Titanium 455 en 470, evenals de Artica is voorzien van de XL FREEZE compressorkoelkast met een inhoud van 150 liter.

KOM LANGS IN ONZE SHOWROOM

Is uw interesse gewekt? Kom dan eens naar de showroom van Cannenburg. Hier staan diverse Caravelair caravans opgesteld en onze caravanspecialisten helpen u graag verder. Heeft u een specifieke Caravelair op het oog? Maak dan telefonisch een afspraak zodat u op een door u gekozen tijdstip met de specialisten de mogelijkheden kunt bespreken.

WAAROM CANNENBURG?

  • Dé Caravelair specialist van Nederland

  • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie

  • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres

  • BOVAG en RDW erkend

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

Back to top