Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Tenten / luifels > Voortenten Thule Omnistor

Thule Omnistor Voortenten

Thule werd in 1942 in Zweden opgericht. En sinds die tijd hebben wij er onze roeping van gemaakt om u de rest van uw leven dichterbij de wereld en uw passie te brengen. We zijn een internationale groep mensen met dezelfde passie om actieve gezinnen en enthousiaste buitenmensen te helpen.

Thule helpt u om alles wat u dierbaar is veilig, gemakkelijk en in stijl te vervoeren, zodat u de vrijheid hebt om uw actieve leven vorm te geven. We zijn overtuigd van de meerwaarde van een actief leven - of u zich nu in de stad of in de prachtige natuur bevindt. Voor onze eigen gezondheid en geluk als menselijke wezens, en uiteindelijk ook vanwege ons respect en zorg voor de wereld om ons heen.

Wat uw passie ook is, wat u ook najaagt. Waar u ook heen gaat, wat u ook meeneemt. Met Thule bent u vrij om ten volle van uw actieve leven te genieten.

Luifeltenten

Uw eigen privéwereld. Een stijlvolle Thule luifeltent biedt u ultieme privacy en bescherming tegen het weer als u midden in de natuur vertoeft.

QuickFit

 

Panorama

 

Residence G3

   
Wat opvalt is dat de tent snel staat. Snel is in dit geval ongeveer 15 minuten.
Meer informatie >>>
  Gemakkelijke installatie en bijzonder stevig
Meer informatie >>>
  Leefruimte tot maximaal 16,5m²
Meer informatie >>>