Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Tenten / luifels

Voortenten en luifels

Advies voor uw kampeerplezier

Iedere kampeerder is uniek en heeft zijn eigen wensen en voorstelling hierbij. Daarom is Cannenburg Caravans en Campers leverancier van alle merken voortenten en luifels zodat u een persoonlijke keus kunt maken. Onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het uitzoeken van het juiste verlengstuk van uw caravan.

Omdat een goed advies aandacht behoeft kijken we met u in onze showroom onder het genot van een kopje koffie naar verschillende voortenten die wij hebben uitstaan.

Hieronder een overzicht van merken die wij leveren. Klik op "meer informatie >>>" om de voortenten en luifels van dat merk te bekijken.

Dorema

 

Isabella

 

Fiamma

Voortenten en luifels Dorema
  Voortenten en luifels Isabella   Voortenten en luifels Fiamma
Doréma is sinds 1987, de complete specialist in caravan-voortenten en luifels. Zij ontwerpen en produceren in eigen beheer topkwaliteit voortenten, frames en accessoires voor alle gangbare modellen caravans.
Meer informatie >>>
  Isabella staat gelijk aan kwaliteit tot in het kleinste details waarbij de nadruk ligt op functionaliteit en duurzaamheid. Generaties lange ervaring en knowhow gaan schuil achter de unieke gepatenteerde oplossingen van Isabella, die het leven van de kampeerder veraangenamen. 
Meer informatie >>>
  Fiamma luifels en voortenten voor campers en caravans. Verkrijgbaar voor montage aan de wand of op het dak. Verkrijgbaar met draaislinger of handmatige opening. Voorzien van aluminium box of opbergzak. Met behulp van een Privacy Room tovert u uw luifel om tot een ruime voortent.
Meer informatie >>>

Thule / Omnistor

 

Starcamp

 

Walker

Voortenten en luifels Thule / Omnistor   Voortenten en luifels Starcamp   Voortenten en luifels Walker
Een vakantie in uw camper of kampeerbus is een geweldige manier om de natuur te ontdekken en tegelijkertijd van evenveel comfort als thuis te genieten. Maar waar u ook gaat en waarvan u ook geniet, Thule heeft een innovatieve oplossing voor een geweldige vakantietocht. Meer leefruimte en privacy, neem uw fietsen mee en berg uw spullen netjes en goed op
Meer informatie >>>
  De StarCamp collectie is de meest voordelige collectie voortenten van Nederland. Nergens anders vindt u een dergelijk uitgebalanceerde serie voortenten voor zulke ongelooflijk lage prijzen. Alle StarCam voortenten worden gemaakt van de beste kwaliteit materialen..
Meer informatie >>>
  Ambachtskennis en ervaring. Net als Walker heeft Cannenburg tientallen jaren ervaring in de caravanbranche. Walker vanuit Deurne is een echt Nederlands familiebedrijf, Cannenburg is actief vanaf 1972 vanuit Ankeveen en sinds 1990 vanuit Almere-Haven. Beide bedrijven gaan voor een persoonlijke benadering en service op maat.
Meer informatie >>>

Ventura

 

Unico

 

 

Voortenten en luifels Ventura   unico voortenten    
Wanneer u uw budget wil beperken, kunt u met Ventura voortenten toch voor veel mogelijkheden kiezen. Ventura Camping biedt een uitgebreide collectie voortenten,die aan alle eisen van de hedendaagse kampeerder voldoen. Dit samen met het welbekende Deense design en vakmanschap van de voortent, geven u optimaal gebruiksgemak en gegarandeerde kwaliteit die u van Ventura Camping mag verwachten.
Meer informatie >>>
 

Voortenten en luifels van het merk Unico worden volledig in Nederland ontwikkeld én geproduceerd door Bax Totaalrecreatie. Voortenten en luifels van Unico staan bekend om de ronde vorm die een hoop voordelen biedt! Dankzij de boogstuk constructie zijn de voortenten en luifels eenvoudig op te zetten, bijzonder stormvast en is de afwatering optimaal!

Voortenten en luifels getest door de ANWB en KCK
Onder andere de Unico Genua voortent en Unico Verona luifel zijn door de ANWB of KCK getest. In vergelijkende testen hebben ze hun kwaliteit ruimschoots bewezen en zijn als test winnaars uit de bus gekomen!
Meer informatie >>>