Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Tenten / luifels > Voortenten Isabella

Voortenten Isabella

In een wereld die elke dag sneller wordt, heeft u hier en daar wat momenten van rust en stilte nodig. Met één van de Isabella caravan voortenten heeft u de mogelijkheid om te genieten van het leven, zodat er plaats is voor de zaken waar het leven echt om draait; liefde, plezier, het gevoel van samenzijn en gezelligheid. De bekende kwaliteitscollectie Isabella caravan voortenten is buitengewoon gevarieerd en heeft een uitgebreid pakket bijbehorende kampeeraccessoires. De enorme knowhow, een compleet assortiment, een combinatie van innovatief design en oog voor detail zorgen ervoor dat uw caravan voortent helemaal af is. Met een Isabella voortent voor uw caravan kunt u van het leven genieten en het kamperen optima forma ontdekken en ervaren. Waar u ook gaat kamperen, met een voortent van Isabella voelt u zich altijd thuis!


Prisma

 

Penta Thirty

 

Capri Coal

   
Flexibele seizoenstent met vele inrichtingsmogelijkheden
Meer informatie >>>
  De voortent voor het hele gezin – al 30 jaarZinox MegaFrame 300 is een krachtig staalbuisframe (materiaaldikte: 32 mm/1,2 mm) met gelaste hoeken en dubbele schroefvergrendeling op de stokken.
Meer informatie >>>
  Lichte reistent - ideaal voor trekkers
Meer informatie >>>

Penta

 

Penta Concept

 

Commodore

   
De voortent waar u niet meer uit wilt
Meer informatie >>>
  Het hele seizoen volop ruimte
Meer informatie >>>
  Heerlijk bijkomen en overal plek voor
Meer informatie >>>

Commodore Concept

 

Ambassador Concept

   
     
Allround voortent voor het hele gezin
Meer informatie >>>
  De exclusieve reistent
Meer informatie >>>