Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Caravans > Caravelair > 2018 modellen

Het 2018 modeloverzicht van Caravelair

Mogen we u voorstellen: de nieuwe Caravelair Artica

Een caravan met een moderne uitstraling en een verrassend interieur. De Artica kan tegen een stootje door de met polyester beklede wanden, dak en bodem. De Artica biedt de luxe van thuis op reis.

Licht in gewicht en daardoor makkelijk te trekken : de Antares

Licht in gewicht en daardoor makkelijk te trekken Een lichte en daardoor makkelijk te trekken caravan, met een fraai front met strakke lijnen. De Antares brengt functionaliteit en comfort in combinatie met moderne kleurencombinaties.

De perfecte balans tussen gewicht, uitrusting en prijs : de Antares Style

De perfecte balans tussen gewicht, uitrusting en prijs De Antares Style biedt een hoog uitrustingsniveau in combinatie met een eigentijdse uitstraling. De Antares Style is tevens een robuuste caravan met het strakke kunststof front en polyester dak en zijbeplating.

Modern en elegant, dat zijn de sleutel- woorden voor de Allegra serie

Door de combinatie van een Noorse houtsoort met contrasterend wit, afgewisseld met chocoladebruine tinten, nieuwe deuren en veel chromen details, is het interieur zeker modern te noemen. De Allegra is niet alleen van binnen eigentijds, de combinatie met de strakke buitenlijnen geeft de caravan een prachtige uitstraling.

caravelair artica 2018 caravelair allegra 2018
caravelair antares 2018 caravelair antares style 2018

Download hier de brochure:
2018 Caravelair brochure


Aan de inhoud van deze pagina kunnen geen rechten worden ontleend.