Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Tenten / luifels > Camper voortenten Dorema

Doréma camper en kampeerauto voortenten en luifels

Doréma is sinds 1987, de complete specialist in caravan, camper-voortenten en luifels. Zij ontwerpen en produceren in eigen beheer topkwaliteit voortenten, frames en accessoires voor alle gangbare modellen caravans.

Alle voortenten zijn gemaakt van de beste kwaliteitsmaterialen en met zorg verwerkt tot een duurzaam en gebruiks­vriendelijk kampeerproduct. Na een kritische eindcontrole door onze kwaliteitsmedewerkers worden alle tenten voorzien van het Doréma ­Kwaliteitscertificaat met 2 jaar garantie.

Doréma maakt het u makkelijk de ideale voortent te kiezen die past bij uw gezin en de wijze waarop u uw vakanties wenst te besteden. Dit dankzij ons programma van riant royale voortenten tot supersnel op te zetten extra diepe luifels en lichtgewicht tenten. Bovendien bent u altijd verzekerd van optimaal montagegemak en de gegarandeerde duurzaamheid van een Nederlands kwaliteitsmerk.

De Cannenburg heeft diverse modellen in haar showroom getoond en dekking staat u met raad en daad terzijde bij uw oriëntatie naar een nieuwe Doréma voortent.


Traveller AIR All Season

 

Traveller AIR Weathertex

 

Mountain Road

dorema Traveller AIR All Season camper tent   dorema Traveller AIR Weathertex camper tent   dorema Mountain Road camper tent
Unieke opblaasbare campervoortent van Ten Cate All Season tentdoek
Het traditionele tentframe is vervangen door opblaasbare luchtslangen. Voordelen hiervan zijn o.a. minder gewicht, een snellere opbouwtijd en onder alle weersomstandigheden een zeer stabiele tent.
Meer informatie >>>
  Opblaasbare campervoortent in Weathertex 4000 mm polyester
Ook in de Traveller Air Weathertex uitvoering is het traditionele tentframe vervangen door opblaasbare luchtslangen. Ideaal voor de korte vakanties vanwege het lage gewicht en de snelle opbouwtijd.
Meer informatie >>>
  Voor camperaars die van extra veel ruimte houden
Met een afmeting van 410 x 350 cm is de Mountain Road op z’n minst zeer royaal te noemen. De voorwand heeft een brede deur en de beide zijwanden zijn voorzien van een deurmarkies.
Meer informatie >>>

Challenger

 

Traveller bustent

 

 

     
De nieuwe campertenten Discovery en Challenger worden geproduceerd uit het alom bekende Ten Cate All Season materiaal. Dit superieure materiaal is sterk, eenvoudig te reinigen, absoluut waterdicht en heeft een lange levensduur.
Meer informatie >>>
  Luxe bustent met verplaatsbare voorwand. De oprolbare tunnel zorgt voor een perfecte aansluiting aan uw kampeerauto. De Traveller is gemaakt van het extra sterke Weathertex 4000 mm polyester.
Meer informatie >>>