Camper inkoop Utrecht, Maarssen en Breukelen

Wilt u de inkoop van uw camper zo snel mogelijk en tegen de juiste prijs regelen, dan gaat u naar dé specialist van de regio Utrecht, Maarssen en Breukelen: Cannenburg Caravans en Campers. Als professionele kampeerwinkel/showroom maken wij het verschil dankzij onze kennis, ervaring en misschien wel het grootste klantenbestand van Utrecht, Maarssen en Breukelen. Vul uw camper gegevens in en haal er alle waarde uit die erin zit! Wij nemen dan snel contact met u op voor een aantrekkelijk bod!

Waarom onze camper-inkoop?

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Al meer dan 40 jaar staat Cannenburg bekend als dé specialist in caravans en campers, bij een brede klantenkring in heel midden Nederland waaronder; Utrecht, Maarssen en Breukelen, en eigenlijk ook de rest van Nederland. Als BOVAG- en RDW-erkend bedrijf leveren wij grote meerwaarde bij de inkoop én verkoop van campers. Met een proactieve inkoop voorzien wij onder andere klanten uit Utrecht, Maarssen en Breukelen van kwalitatief hoogwaardige biedingen op hun campers.

Een goed bod

camper-caravan-amsterdam-amstelveen-diemen

Uiteraard wilt u de beste prijs krijgen als u uw camper aanbiedt bij de inkoop. Hiervoor is bij de inkoop technische kennis en ervaring nodig. Dit is nóg een reden om voor de inkoop van Cannenburg te kiezen, omdat een correcte waardering van uw camper dan gegarandeerd is. Bij onze inkoop weet u zeker dat u de beste deal sluit!

Hoe werkt onze inkoop voor Utrecht, Maarssen en Breukelen?

camper of caravan kopen amsterdam diemen amstelveen

Wilt u uw camper aanbieden voor de inkoop, dan hoeft u slechts contact met ons op te nemen. Maar nog sneller is het zelf invoeren van uw camper, op deze pagina. U plaatst uw voertuig dan in ons systeem. In ons formulier vult u alle relevante details in zoals het model, bouwjaar, de kilometerstand en ook eventuele schade. Daarnaast kunt u natuurlijk de gewenste prijs voor de inkoop invullen. Heeft u dit gedaan, dan zullen wij op korte termijn contact met u opnemen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze kampeerwinkel/showroom en werkplaats, dat u vindt op het bedrijventerrein De Steiger 13 in Almere Haven. Ons pand ligt aan de rand van de snelweg, waardoor u deze snel bereikt vanaf bijvoorbeeld de A27 omgeving Utrecht, Maarssen en Breukelen.

Complete service voor campers

Naast een grote kampeerwinkel heeft Cannenburg een uitgebreide werkplaats. Hier worden alle BOVAG- en RDW-erkende onderhoudswerkzaamheden, reparaties en aanpassingen uitgevoerd.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top