De beste camper inkoop van Harderwijk, Ermelo en Putten

Waar moet u uw camper aanbieden voor inkoop, tegen de beste prijs van Harderwijk, Ermelo en Putten? Al meer dan 40 jaar is dat bij: Cannenburg Caravans en Campers! In deze hele omgeving hebben wij vanuit onze historie een brede klantenkring opgebouwd. Hierdoor hebben wij veel potentiële kopers, en bieden wij u een goede prijs. Hierbij is de ervaring van Cannenburg van grote meerwaarde. Neem nu contact met ons op, of vul meteen ons formulier in voor een eerste bod op uw camper in Harderwijk, Ermelo of Putten!

Meteen een bod

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Na het aanbieden van uw camper bij onze inkoop, krijgt u al snel een aantrekkelijk bod van ons. Wij overleggen deze graag met u, en adviseren u over alles wat te maken heeft met de inkoop van campers. Zo heeft u meteen duidelijkheid en weet u wat er mogelijk is.

Werkplaats voor campers

camper-caravan-amsterdam-amstelveen-diemen

Voor de waarde van een camper is regelmatig onderhoud onmisbaar. Daarom heeft Cannenburg een uitgebreide werkplaats. Hier kunnen al onze klanten uit Harderwijk, Ermelo en Putten terecht voor hun onderhoudsbeurt. Door ons onderhoud en onze reparaties blijft veel van de waarde van uw camper behouden, wat op zijn beurt een betere deal mogelijk maakt via onze inkoop. Wij worden door verzekeringsmaatschappijen erkend als officieel schadehersteller, dus moet er eerst nog iets gebeuren aan uw camper, dan kunt u deze evengoed aanbieden bij onze inkoop!

Onze camper inkoop maakt de juiste match

camper of caravan kopen amsterdam diemen amstelveen

Een goede deal is snel gemaakt met de camper inkoop bij Cannenburg. Vul hiervoor simpelweg enkele gegevens in via ons online formulier: merk, type, bouwjaar, kenteken, chassisnummer, kilometerstand, accessoires, schade en de door u gewenste vraagprijs. Dan wordt uw camper snel bekeken en op waarde geschat. Laat ons nu weten wat voor camper u in Harderwijk, Ermelo of Putten heeft staan!

Waarom onze camper-inkoop voor Harderwijk, Ermelo of Putten ?

Cannenburg Caravans en Campers bestaat al ruim 40 jaar en heeft niet voor niets een naam opgebouwd. Wij zijn een BOVAG- en RDW-erkend bedrijf. Dankzij onze deskundige adviezen en hoogwaardige producten, leveren wij onze uiteenlopende klanten uit de hele regio Harderwijk, Ermelo en Putten de beste producten en oplossingen. Op het gebied van inkoop en verkoop van campers weet u bij ons zeker dat u de juiste kwaliteit krijgt, voor de juiste prijs.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top