Camper inkoop Hoofddorp, Haarlem en Zandvoort

Wilt u de inkoop van uw camper zo snel en gemakkelijk mogelijk regelen in Hoofddorp, Haarlem of Zandvoort? Wilt u de beste inkoopprijs krijgen? Hierbij gaat een professioneel bedrijf het verschil maken. Want met kennis, ervaring en een breed klantenbestand is een camper snel verkocht. Voor veel kampeerders uit de regio Hoofddorp, Haarlem en Zandvoort, maar ook de rest van Nederland, is Cannenburg Caravans en Campers hiervoor het aangewezen adres. Haal nu ook alle waarde uit uw camper, biedt deze bij ons aan. U krijgt dan snel een bod. Meer weten? Neem dan contact met ons op voor persoonlijk advies!

De juiste prijs

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Natuurlijk wilt u de beste prijs krijgen voor uw camper. Ook daarom kiest u voor de inkoop van Cannenburg. Wij zorgen voor een gedegen waardering van de waarde, en een deskundige advisering hierover. Zo weet u zeker dat u de beste mogelijke deal sluit. Dankzij onze brede ervaring en bekendheid in Hoofddorp, Haarlem en Zandvoort, hebben wij snel de beste deal voor uw camper.

Complete service

camper-caravan-amsterdam-amstelveen-diemen

Bij een professionele camper-inkoop hoort een even professionele werkplaats. Hier worden eventuele onderhoudswerkzaamheden, aanpassingen en reparaties tot in de puntjes uitgevoerd. Dit kan van meerwaarde zijn als uw camper bijvoorbeeld lichte schade heeft maar u m toch wilt laten inkopen. Ook hiervoor kunt u dus bij ons terecht, in onze werkplaats in Almere Haven, op het bedrijventerrein De Steiger 13. Dit terrein ligt aan de rand van de snelweg en is dus goed te bereiken vanuit o.a. de regio; Hoofddorp, Haarlem en Zandvoort.

Hoe werkt onze inkoop van campers voor Hoofddorp, Haarlem of Zandvoort ?

camper of caravan kopen amsterdam diemen amstelveen

Wil u uw camper eenvoudigweg inruilen via de inkoop, dan hoeft u slechts contact met ons op te nemen. Daarnaast kunt u uw camper ook direct invoeren in ons systeem. Vul hiervoor simpelweg het online contactformulier in, met daarin de details zoals het bouwjaar, het specifieke model, het aantal gereden kilometers, en eventuele beschadigingen. En natuurlijk de gewenste vraagprijs voor de inkoop! Hierna zullen wij snel contact met u opnemen. Ook bent u altijd welkom in onze winkel/showroom in Almere Haven.

Waarom onze camper-inkoop?

Cannenburg staat bekend als dé specialist in campers, caravans als kamperen. Wij zijn een BOVAG- en RDW-erkend bedrijf, dat al 40 jaar onder andere de inkoop en verkoop van nieuwe en gebruikte campers verzorgt. Hierdoor leveren wij een constante kwaliteit in al onze diensten en producten. Vandaar dat wij een brede klantenkring hebben opgebouwd zeker ook in Hoofddorp, Haarlem, Zandvoort en verre omstreken.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top