Dé camper inkoop van Uithoorn, Mijdrecht en Loosdrecht

Zoekt u dé camper inkoop van Uithoorn, Mijdrecht en Loosdrecht, waar u uw camper snel en tegen het juiste bedrag kwijt kunt? Dan zoekt u Cannenburg Caravans en Campers. Vertrouw op onze ervaring en deskundigheid. Dan verkoopt u uw voertuig in korte tijd, voor de beste prijs. Ook maken wij het verkoopproces gemakkelijk en prettig. Neem nu contact met ons op voor de inkoop, of voer uw camper meteen in via ons online contactformulier. Wij nemen daarna snel contact met u op voor een aantrekkelijk bod!

Hoe werkt onze camper inkoop?

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

U kunt alle relevante gegevens invullen in ons inkoop formulier. Denk aan het type en model camper, het aantal zitplaatsen, de kilometerstand, de eventuele schade,en aanvullende opmerkingen. Uiteraard heeft u hierbij ook zelf de keuze voor de vraagprijs. Heeft u advies nodig, of wilt u een eerste inkoop-bod van ons ontvangen? Na het invullen van het formulier krijgt u deze binnen korte tijd! Ook adviseren wij u graag verder vanuit onze jarenlange ervaring, opgedaan met de inkoop en verkoop van vele campers in heel Nederland en ook zeker in de regio Uithoorn, Mijdrecht en Loosdrecht.

Gespecialiseerd in campers

camper-caravan-amsterdam-amstelveen-diemen

Cannenburg Caravans en Campers is al ruim veertig jaar actief in de inkoop en verkoop van onder andere campers, en staat hier bekend om, zeker ook in de regio Uithoorn, Mijdrecht en Loosdrecht. Als verkoper of koper van een camper heeft u bij ons dan ook zekerheid over de kwaliteit van het product, en de redelijkheid van het bod. Als BOVAG- en RDW-erkend bedrijf biedt Cannenburg bovendien een breed aanbod met kampeerproducten, en een professionele werkplaats waarin reparaties en aanpassingen kunnen worden uitgevoerd.

Gemakkelijk verkocht door onze inkoop voor Uithoorn, Mijdrecht en Loosdrecht!

camper of caravan kopen amsterdam diemen amstelveen

Vanuit onze historie in o.a. Uithoorn, Mijdrecht en Loosdrecht, staan wij bekend als een goede partij voor de inkoop van campers. Er worden bij ons dan ook zeer veel verschillende campers aangeboden, en verkocht. Dus biedt u uw camper aan voor onze inkoop, dan weet u zeker dat u deze in de snelst mogelijke tijd en voor de beste prijs verkocht is.

Interesse in uw camper

Wij zijn heel benieuwd naar uw camper. Vul dus direct hier alle belangrijke gegevens in. Zo komen wij snel bij u terug met het juiste bod!

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top