Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Caravans > Caravelair

Caravelair Caravans

Een originele combinatie…

In 1962 besloot Sud Aviation, de bouwer van caravelles die in Trignac, Loire-Atlantique, is gevestigd, uit te breiden en caravans te bouwen. Op een kantoor bestudeerden tekenaars met een enorme ervaring in de luchtvaart het ontwerp hiervan en lanceerden de eerste Caravelair caravans, die toen al een combinatie vormden van creativiteit en originaliteit … na een ononderbroken carrière van 50 jaar, is Caravelair nu de leider in Frankrijk, waarbij het zijn kennis blijft ontwikkelen en weldoordachte kwaliteitscaravans voor u bouwt.

Sinds 1962 laat Caravelair, de nummer 1 op de Franse markt, zich inspireren door uw levenswijze op vakantie, om voor u caravans te bouwen die comfort combineren met een mooie vormgeving, functionaliteit en de belofte van een geslaagde gezinsvakantie met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.
Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van de Rhônevallei in de Franse Ardèche, ontwerpt en vervaardigt meer dan 10.000 caravans en campers. Met een oppervlakte van 200.000 m2 (ofwel 33 voetbalvelden) en meer dan 800 medewerkers is Trigano VDL een van de grootste Europese productiefaciliteiten.


Artica model 2018

 

Antares Model 2018

 

Antares Style Model 2018

Caravelair Artica model 2018   Caravelair Antares model 2018   Caravelair Antares Style model 2018

MOGEN WE U VOORSTELLEN: DE NIEUWE CARAVELAIR ARTICA
Een caravan met een moderne uitstraling en een verrassend interieur.
klik hier voor indelingen en prijzen

  LICHT IN GEWICHT EN DAARDOOR EENVOUDIG TE TREKKEN.
Stap in een trendy ruimte met een intelligente inrichting voor een betaalbare prijs. Zonder zorgen op vakantie? Vertrek met uw ANTARES, een caravan die voor iedereen toegankelijk is in een moderne leefruimte met alles wat onmisbaar is om naar een vakantie in alle rust uit te kijken. Uw ANTARES biedt u het "stijl" pakket aan met zijn hoog niveau aan uitrusting. U heeft de vrijheid! Met de ANTARES FAMILY begint een onvergetelijke vakantie in uw caravan. Het warme decor en slimme interieur zullen ongetwijfeld de hele familie blij maken.
klik hier voor indelingen en prijzen
  DE PERFECTE BALANS TUSSEN GEWICHT, UITRUSTING EN PRIJS
De Antares Style biedt een hoog uitrustingsniveau in combinatie met een eigentijdse uitstraling. De Antares Style is tevens een robuuste caravan met het strakke kunststof front en polyester dak en zijbeplating.
klik hier voor indelingen en prijzen

Allegra model 2018

       
Caravelair Allegra model 2018        

EEN MODERNE UITSTRALING, VAN BINNEN EN VAN BUITEN
Zowel binnen, als buiten, een sublieme look ten dienste van een optimaal comfort. De elegantie en moderniteit openen de wereld voor u. Met ALLEGRA komen de grote ruimten samen.
klik hier voor indelingen en prijzen

       

Antares Model 2017

 

Antares Style Model 2017

 

Allegra Model 2017

   
Licht en eenvoudig te trekken. In de modellen Antares 335, 390, 400, 440, 466 Family en de 476 Family.
Lichtgewicht en daardoor eenvoudig te trekken, hanteerbaar, met vele praktische snufjes. De Antares serie is functioneel en handzaam ingericht. De caravan biedt u veel kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Gericht op vakantie plezier, treft u in deze serie diverse modellen aan, of u nu met zijn tweeën, vieren of zessen op reis gaat.
klik hier voor indelingen en prijzen
  De perfecte balans tussen gewicht, uitrusting, design en prijs. In de modellen Antares Style 390, 400, 420, 450, 455 en 470.
De Antares Style krijgt een buitendecoratie met een kleine gewijzigde kleurstelling. De kleuren blijven in principe gelijk, maar het geheel heeft iets meer contrast. Het interieur van de Antares serie blijft grotendeels gelijk, evenals de bekleding (zie modellen 2016).
klik hier voor indelingen en prijzen
  Sportief met veel ruimte. In de modellen Allegra 450, 470 en de 475De meest luxe serie van 2017 is de Allegra, bestaande uit 3 indelingen. Deze caravan krijgt dit seizoen een nieuwe buitendecoratie in combinatie met nieuwe vensters.
Het interieur van de Allegra krijgt vele detailwijzigingen. De wanden en het dak worden voorzien van styrofoam isolatie (de vloer heeft dit al) en de caravan wordt tevens voorbereid voor een fietsendrager door middel van de standaard Fiamma bevestigingen.
klik hier voor indelingen en prijzen