Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Caravans > Caravelair

Caravelair Caravans

Een originele combinatie…

Sinds 1962 laat Caravelair, de nummer 1 op de Franse markt, zich inspireren door uw levenswijze op vakantie, om voor u caravans te bouwen die comfort combineren met een mooie vormgeving, functionaliteit en de belofte van een geslaagde gezinsvakantie met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van de Rhônevallei in de Franse Ardèche, ontwerpt en vervaardigt meer dan 10.000 caravans en campers. Met een oppervlakte van 200.000 m2 (ofwel 33 voetbalvelden) en meer dan 800 medewerkers is Trigano VDL een van de grootste Europese productiefaciliteiten.

De Antares en Antares Style krijgen een buitendecoratie met een kleine gewijzigde kleurstelling. De kleuren blijven in principe gelijk, maar het geheel heeft iets meer contrast.

Het interieur van de Antares serie blijft grotendeels gelijk, evenals de bekleding (zie modellen 2016). Let op: kinderkamerindelingen in "wit" hout maar met dezelfde bekleding als de andere Antares modellen.

Het interieur van de Antares Style modellen krijgt “witte” bovenkastdeurtjes. Dit zorgt samen met het hout en chocoladebruin voor een mooi contrast in de caravan. Ook dit jaar is de caravan weer te bestellen in de Laguna stoffering.

Ook vinden we een aantal nieuwe indelingen waaronder de Antares Style 390 en 470. De indelingen van de voorjaarsmodellen zijn ook in het programma opgenomen. Wij verwachten hier veel van.
Het interieur van de Allegra krijgt vele detailwijzigingen. De wanden en het dak worden voorzien van styrofoam isolatie (de vloer heeft dit al) en de caravan wordt tevens voorbereid voor een fietsendrager door middel van de standaard Fiamma bevestigingen.

Ook hier hebt u weer de keuze uit de stofferingen: Ice of Canelle.


2018 Modellen

       
       

Mogen we u voorstellen: de nieuwe Caravelair Artica Een caravan met een moderne uitstraling en een verrassend interieur.
De Antares Licht in gewicht en daardoor makkelijk te trekken.
De perfecte balans tussen gewicht, uitrusting en prijs De Antares Style.
Modern en elegant, dat zijn de sleutel- woorden voor de Allegra serie.
klik hier voor indelingen en prijzen

       

Antares Model 2017

 

Antares Style Model 2017

 

Allegra Model 2017

   
Licht en eenvoudig te trekken. In de modellen Antares 335, 390, 400, 440, 466 Family en de 476 Family.
Lichtgewicht en daardoor eenvoudig te trekken, hanteerbaar, met vele praktische snufjes. De Antares serie is functioneel en handzaam ingericht. De caravan biedt u veel kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Gericht op vakantie plezier, treft u in deze serie diverse modellen aan, of u nu met zijn tweeën, vieren of zessen op reis gaat.
klik hier voor indelingen en prijzen
  De perfecte balans tussen gewicht, uitrusting, design en prijs. In de modellen Antares Style 390, 400, 420, 450, 455 en 470.
De Antares Style krijgt een buitendecoratie met een kleine gewijzigde kleurstelling. De kleuren blijven in principe gelijk, maar het geheel heeft iets meer contrast. Het interieur van de Antares serie blijft grotendeels gelijk, evenals de bekleding (zie modellen 2016).
klik hier voor indelingen en prijzen
  Sportief met veel ruimte. In de modellen Allegra 450, 470 en de 475De meest luxe serie van 2017 is de Allegra, bestaande uit 3 indelingen. Deze caravan krijgt dit seizoen een nieuwe buitendecoratie in combinatie met nieuwe vensters.
Het interieur van de Allegra krijgt vele detailwijzigingen. De wanden en het dak worden voorzien van styrofoam isolatie (de vloer heeft dit al) en de caravan wordt tevens voorbereid voor een fietsendrager door middel van de standaard Fiamma bevestigingen.
klik hier voor indelingen en prijzen