Bekijk ons magazine op viva  bezoek ons op de viva website     Volg ons op Twitter Volg ons op Facebook Volg ons op YouTube Volg ons op Instagram
U bevindt zich hier > Caravans > Caravelair

Caravelair Caravans

Een originele combinatie…

Sinds 1962 laat Caravelair, de nummer 1 op de Franse markt, zich inspireren door uw levenswijze op vakantie, om voor u caravans te bouwen die comfort combineren met een mooie vormgeving, functionaliteit en de belofte van een geslaagde gezinsvakantie met een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding.

Trigano VDL, gelegen in het hart van de wijngaarden van de Rhônevallei in de Franse Ardèche, ontwerpt en vervaardigt meer dan 10.000 caravans en campers. Met een oppervlakte van 200.000 m2 (ofwel 33 voetbalvelden) en meer dan 800 medewerkers is Trigano VDL een van de grootste Europese productiefaciliteiten.

De Antares en Antares Style krijgen een buitendecoratie met een kleine gewijzigde kleurstelling. De kleuren blijven in principe gelijk, maar het geheel heeft iets meer contrast.

Het interieur van de Antares serie blijft grotendeels gelijk, evenals de bekleding (zie modellen 2016). Let op: kinderkamerindelingen in "wit" hout maar met dezelfde bekleding als de andere Antares modellen.

Het interieur van de Antares Style modellen krijgt “witte” bovenkastdeurtjes. Dit zorgt samen met het hout en chocoladebruin voor een mooi contrast in de caravan. Ook dit jaar is de caravan weer te bestellen in de Laguna stoffering.

Ook vinden we een aantal nieuwe indelingen waaronder de Antares Style 390 en 470. De indelingen van de voorjaarsmodellen zijn ook in het programma opgenomen. Wij verwachten hier veel van.
Het interieur van de Allegra krijgt vele detailwijzigingen. De wanden en het dak worden voorzien van styrofoam isolatie (de vloer heeft dit al) en de caravan wordt tevens voorbereid voor een fietsendrager door middel van de standaard Fiamma bevestigingen.

Ook hier hebt u weer de keuze uit de stofferingen: Ice of Canelle.


2018 Modellen

       
       

Mogen we u voorstellen: de nieuwe Caravelair Artica Een caravan met een moderne uitstraling en een verrassend interieur.

De Antares Licht in gewicht en daardoor makkelijk te trekken.

De perfecte balans tussen gewicht, uitrusting en prijs De Antares Style.

Modern en elegant, dat zijn de sleutel- woorden voor de Allegra serie.
klik hier voor meer informatie

       

Antares Model 2017

 

Antares Style Model 2017

 

Allegra Model 2017

   
Licht en eenvoudig te trekken. In de modellen Antares 335, 390, 400, 440, 466 Family en de 476 Family.
Lichtgewicht en daardoor eenvoudig te trekken, hanteerbaar, met vele praktische snufjes. De Antares serie is functioneel en handzaam ingericht. De caravan biedt u veel kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Gericht op vakantie plezier, treft u in deze serie diverse modellen aan, of u nu met zijn tweeën, vieren of zessen op reis gaat.
klik hier voor indelingen en prijzen
  De perfecte balans tussen gewicht, uitrusting, design en prijs. In de modellen Antares Style 390, 400, 420, 450, 455 en 470.
De Antares Style krijgt een buitendecoratie met een kleine gewijzigde kleurstelling. De kleuren blijven in principe gelijk, maar het geheel heeft iets meer contrast. Het interieur van de Antares serie blijft grotendeels gelijk, evenals de bekleding (zie modellen 2016).
klik hier voor indelingen en prijzen
  Sportief met veel ruimte. In de modellen Allegra 450, 470 en de 475De meest luxe serie van 2017 is de Allegra, bestaande uit 3 indelingen. Deze caravan krijgt dit seizoen een nieuwe buitendecoratie in combinatie met nieuwe vensters.
Het interieur van de Allegra krijgt vele detailwijzigingen. De wanden en het dak worden voorzien van styrofoam isolatie (de vloer heeft dit al) en de caravan wordt tevens voorbereid voor een fietsendrager door middel van de standaard Fiamma bevestigingen.
klik hier voor indelingen en prijzen

Antarès Luxe Model 2016

 

Antarès Style Model 2016

 

Allegra Model 2016

caravelair antares luxe 2015   caravelair antares style 2015   caravelair allegra style 2015
Licht en eenvoudig te trekken.
Lichtgewicht en daardoor eenvoudig te trekken, hanteerbaar, met vele praktische snufjes. De Antares Luxe serie is functioneel en handzaam ingericht. De caravan biedt u veel kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. Dit jaar is hij er in de volgende modellen: Antares Luxe 335, Antares Luxe 390, Antares Luxe 400, Antares Luxe 426 en Antares Luxe 466.
klik hier voor indelingen en prijzen
  Deze speciale uitvoering biedt u een perfecte balans tussen gewicht, uitrusting, design en prijs.
Dit maakt de Antares Style een uniek product in de markt. Ondanks al deze luxe blijft de Antares Style een lichtgewicht caravan en is daarom te trekken door bijna alle voertuigen. Dit jaar is hij er in de volgende modellen: Antares Style 400, Antares Style 440, Antares Style 450, Antares Style 460 en de Antares Style 466.
klik hier voor indelingen en prijzen
  Sportief met veel ruimte. Nieuwe Generatie
De Allegra is afgelopen jaar compleet vernieuwd en heeft velen verrast met het nieuwe in- en exterieur. De caravan oogt modern en sportief met verbazingwekkend veel binnenruimte. U heeft de keuze uit 5 verschillende modellen. Dit jaar is hij er in de volgende modellen: Allegra 390, Allegra 400, Allegra 450, Allegra 470 en de Allegra 475.
klik hier voor indelingen en prijzen