Unico luifels in Utrecht, Maarssen, Breukelen

Bent u opzoek naar Unico luifels in de regio Utrecht, Maarssen of Breukelen? Dan bent u een echte kampeerliefhebber met oog voor kwaliteit! Net als Cannenburg Caravans en Campers te Almere, dat een groot aanbod biedt met kampeerspullen waaronder de luifels van dit kwaliteitsmerk. Denk aan de Verona en Siena, die beide zo hun eigen voordelen hebben. Hierover adviseren wij u graag, zodat u van alle Unico luifels de meest geschikte kiest. Bent u woonachtig  in Utrecht, Maarssen of Breukelen? Bezoek dan eens onze showroom in Almere Haven!

Het gemak van Unico luifels

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Unico luifels vormen een waardevolle aanvulling op uw voortent. U kunt hiermee ruimer, droger, lichter en dus langer buiten zitten. Lekker in de zon ondanks de wind, of prettig in de schaduw als het even te heet wordt. De speciale boogconstructie van de Unico luifels biedt meer dan genoeg ruimte. Ook zijn de Unico luifels licht in gewicht, en zeer makkelijk op te zetten!

Professioneel advies

Cannenburg heeft ruim 40 jaar ervaring in het adviseren van kampeerliefhebbers. Hierdoor hebben wij brede expertise in huis, én artikelen zoals de luifels van het merk Unico. Bezoekt u onze winkel/showroom, dan inspireren wij u met de vele mogelijkheden. Wij zijn gevestigd in Almere haven wat makkelijk bereikbaar is vanuit Utrecht, Maarssen en Breukelen. Wij demonstreren u graag de mogelijkheden van de Unico luifels.

Welke Unico luifel voldoet aan uw wensen?

camper of caravan kopen amsterdam diemen amstelveen

Unico luifels bieden veel voordelen, maar deze zullen niet allemaal even belangrijk voor u zijn. Heeft u bijvoorbeeld niet veel meer nodig dan een fraaie, sterke en makkelijke luifel? De Siena is dan een van de meest geschikte luifels van Unico: zeer onderhoudsarm en makkelijk op te zetten en af te breken. Voor zoveel mogelijk ruimte, kiest u de Verona dakluifel en portaalluifel uit: hiermee creëert u een complete tent met extra veel ruimte. De slikrand aan de grond kunt u van de luifel aftrekken, voor een gemakkelijke schoonmaak.

Een aantal voordelen

De voornaamste reden dat wij Unico luifels aanraden voor onze vele klanten uit onder andere Utrecht, Maarssen en Breukelen:

 • De grote stormvastheid van de solide aluminiumconstructie
 • De optimaal bruikbare ruimte dankzij de afwezigheid van een middenstok
 • De sierlijke boogvorm die regenwater langs de zijkanten afvoert, én voor optimale stevigheid zorgt
 • De hoge kwaliteit en duurzaamheid van de materialen en constructie
 • Jarenlang heerlijk kunnen kamperen zonder problemen

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top