Unico voortenten Utrecht, Maarssen, Breukelen

Als u Unico voortenten zoekt in de regio Utrecht, Maarssen of Breukelen, kies dan voor het extra voordeel van Cannenburg Caravans en Campers. Al meer dan 40 jaar zijn wij hét adres voor kampeerliefhebbers. Zoekt u het beste product, voor de beste prijzen, met deskundige adviezen, dan zoekt u ons aanbod en onze adviseurs. Bij ons vindt u een voortent die echt past bij uw vakantiebestemming, gezinssamenstelling, smaak en budget! Komt hiervoor eens langs, wij zijn makkelijk en snel bereikbaar vanuit Utrecht, Maarssen of Breukelen! Neem contact met ons op voor advies en informatie.

Royale voortenten met slim design: Bologna

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Ook de Bologna voortenten van Unico zijn snel op te zetten. De diepe dakluifel, uitbreidbaarheid aan de zijkanten,en de driepuntventilatie maken deze voortenten persoonlijk aanpasbaar. Dankzij de blinderingskleppen in plaats van gordijnen,is razendsnel opzetten en afbreken mogelijk. Dit is een van de favoriete Unico voortenten bij onze klanten uit de omgeving Utrecht, Maarssen en Breukelen. Ze zijn verkrijgbaar in de kleuren Carbon Blue, Carbon Grey en Champagne.

Luchtige voortenten: Turijn

De Turijn voortenten van Unico zijn speciaal geschikt voor warme landen, zoals de naam al doet vermoeden. Omdat het tentdoek bestaat uit acryl, een ademend textiel, is een prettige ventilatie mogelijk, zeker in combinatie met de driepuntventilatie van de Turijn. Door deze te combineren met een dakluifel of petluifel, kunt u een nog grotere voortent creëren. De Turijn voortenten van Unico zijn te bestellen in de kleurstellingen Taupe Mid Grey en Antraciet Lichtgrijs.

Waarom naar Cannenburg in Almere voor uw Unico voortenten?

camper of caravan kopen amsterdam diemen amstelveen

Bent u woonachtig in Utrecht, Maarssen of Breukelen? Kom de voortenten dan eens bekijken in onze showroom in Almere! U kunt de Unico modellen opgezet bekijken. Tevens kan een van onze specialisten u adviseren en informeren over materialen, mogelijkheden, kwaliteit etc. Ook vindt u op onze site handige video’s over het opzetten van de verschillende Unico voortenten (de: Milaan, Verona en Genua). We zien u graag in onze showroom. Uiteraard kunnen wij u ook telefonisch adviseren over de juiste aankoop.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top