Unico voortenten Uithoorn, Mijdrecht, Loosdrecht

Bent u benieuwd naar Unico voortenten bij u in de regio Uithoorn, Mijdrecht of Loosdrecht? Geen wonder: dit zijn ongeveer de beste voortenten op de markt! Bij Cannenburg Caravans en Campers hebben wij ze dan ook ruim op voorraad. Al meer dan 40 jaar leveren wij deze aan vele kampeerliefhebbers. Dit tegen de beste prijzen, met deskundig advies op maat, en met uitstekende garanties. Dus kies nu een van onze Unico voortenten uit. Kijk verder op deze website, of neem contact met ons op! Woont u in Uithoorn, Mijdrecht of Loosdrecht? Kom eens langs in onze showroom in Almere!

Luchtige voortenten van Unico: Turijn

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

De tentdoeken van de Unico Turijn voortenten zijn gemaakt van acryl; een ademend textiel. Hierdoor hebben Turijn voortenten een heerlijke ventilatie, zeker in combinatie met de driepuntventilatie. Deze Unico voortenten zijn dan ook gemaakt voor uw vakanties in warme landen, zoals de naam al doet vermoeden! Met een aanvullende petluifel of dakluifel is een extra grote voortent te creëren. De Turijn voortenten zijn leverbaar in Antraciet, Lichtgrijs en Taupe Mid Grey uitvoering. Kom ze bekijken in onze showroom!

Makkelijke Unico luifelvoortenten: Verona

Draait kamperen bij u vooral om gemak? Dan zoekt u de Verona voortenten van Unico. Deze bestaan uit een fraaie boogluifel die het regenwater snel afvoert naar de zijkanten. Door deze constructie is een middenpaal niet nodig, het sterke aluminium frame biedt alle nodige stabiliteit. Bovendien hoeft u niet te puzzelen: alle onderdelen zijn alvast met elkaar verbonden. Zelfs het aanspannen van de Unico voortenten vereist geen werk: het gaat als ‘vanzelf’, volgens onze klanten.

Slimmer en sneller, maar optimaal comfort? Bologna!

camper of caravan kopen amsterdam diemen amstelveen

De Unico voortenten van het model Bologna zijn tevens snel op te zetten. Dit is mede te danken aan de blinderingskleppen bij de vensters, die sneller te bedienen zijn dan gordijnen: bijna direct te openen en sluiten. Dankzij de uitbreidbaarheid aan de zijkanten, en ook de driepuntventilatie, zijn deze diepe Unico voortenten bovendien sterk aanpasbaar naar wens. Ze behoren dan ook tot een van de populairste tenten die wij leveren.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top