Unico voortenten in Naarden, Bussum en Ankeveen vindt u bij Cannenburg!

In de omgeving van Naarden, Bussum, Ankeveen vindt u in Almere bij Cannenburg Caravan en Campers een indrukwekkende collectie Unico voortenten. Voor de liefhebber van een hoogwaardige kampeeruitrusting, zijn de voortenten van Unico onlosmakelijk verbonden met  een uitstekende kwaliteit. Deze in Nederland ontworpen en geproduceerde voortenten overtreffen op het gebied van design, degelijkheid, duurzaamheid en innovatieve oplossingen met gemak de concurrentie. Wilt u optimaal genieten van uw kampeervakantie, dan is de keuze voor een Unico voortent eenvoudig gemaakt. Ontdek de voordelen van de Unico voortenten in onze showroom en overtuig u zelf!

Topkwaliteit voorop bij de collectie Unico voortenten

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Wanneer u tijdens de vakantie optimaal wilt genieten van de belangrijkste leefruimte die de voortent voor een kampeerder nu eenmaal is, dan past een Unico voortent uitstekend bij uw wensen. In onze showroom in Almere staan verschillende voortenten opgesteld waardoor u goed kunt beoordelen welk type en welke diepte het beste bij uw caravan past. Het goed opgeleide personeel van Cannenburg kent elk type Unico voortent waardoor zij al uw vragen goed kunnen beantwoorden. Naast verschillende dieptematen zijn er ook verschillende uitvoeringen beschikbaar. Zo heeft de Unico ‘Turijn’ zijwanden die gemaakt zijn van acryl en is er bij deze uitvoering voorzien in een slim ophangsysteem voor gordijnen. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, u bent altijd verzekerd van een voortent die is gemaakt volgens de strengste kwaliteitseisen en met gebruik van de beste materialen. Alle Unico voortenten worden uitsluitend in Nederland geproduceerd waardoor de constant hoge kwaliteit uitstekend kan worden gewaarborgd.

De prettige pluspunten die Unico voortenten zo uniek maken

Met een Unico voortent ontdekt u al snel grote voordelen die tijdens uw kampeervakantie goed van pas komen. Aangezien een Unico voortent een kwaliteitsproduct is en met de grootste zorg is gefabriceerd, levert deze een belangrijke bijdrage aan uw kampeergenot. Naast het feit dat u er jarenlang plezier van zal hebben, kent de Unico voortent talrijke pluspunten die Cannenburg voor u op een rijtje heeft gezet. Onze vakmensen kunnen al deze pluspunten ook live demonstreren in de showroom in Almere. Natuurlijk nodigen wij u graag uit voor een demonstratie van de Unico voortenten collectie. Onder het genot van een kopje koffie ontdekt u alle eigenschappen die deze voortenten zo geliefd maken.

 1. Opzetten gaat zeer eenvoudig
 2. Grote stormvastheid
 3. Uitstekende afwatering
 4. Geproduceerd met de hoogste kwaliteit

Elke Unico voortent is volledig in Nederland ontworpen en wordt ook in Nederland geproduceerd waarbij de strengste kwaliteitsnormen worden gehanteerd. Er wordt bij de productie uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame materialen van topkwaliteit. Zo weet u zeker dat u jarenlang kunt genieten van uw Unico voortent!

Slimme innovaties maken een voortent van Unico uniek

camper of caravan kopen amsterdam diemen amstelveen

De onberispelijke en alom gewaardeerde kwaliteit is dus zeker niet de enige reden waarom Unico voortenten voor kampeerliefhebbers uit onder andere de regio Naarden, Bussum en Ankeveen zo aantrekkelijk zijn. Een grote hoeveelheid innovaties maken de voortenten van Unico een duurzame en prettige verblijfsruimte. Het ruimtelijke effect in de voortent wordt versterkt doordat een middenstok ontbreekt. Daarnaast is elke Unico voortent voorzien van het unieke driehoeks ventilatiesysteem en een tochtstrook met afneembare slikranden waardoor uitgebreide ventilatie mogelijkheden beschikbaar zijn. Een Unico voortent is bovendien mooi om te zien dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen, een unieke boogstokconstructie en een strakke afwerking. Wat ook niet onvermeld mag blijven: onafhankelijke organisaties zoals de Kampeer en Caravan Kampioen van de ANWB zijn eveneens bijzonder te spreken over de kwaliteiten van Unico voortenten. Het enige minpunt dat zij konden ontdekken, was dat er geen minpunten waren…

Wilt u de pluspunten van Unico voortenten in de regio Naarden, Bussum en Ankeveen ontdekken?

Een hoogwaardige voortent die uw kampeerplezier vervolmaakt is in de regio Naarden, Bussum en Ankeveen beschikbaar bij Cannenburg in Almere. Een team van vakmensen staat voor u klaar om u uitgebreid te adviseren en te informeren over de verschillende mogelijkheden. Mede dankzij onze persoonlijke aanpak en oprechte interesse in uw situatie, schaft u bij Cannenburg uiteindelijk altijd de best passende Unico voortent aan. Wij nodigen u daarom graag uit in onze showroom om de beste indruk te krijgen van de mogelijkheden. Liever eerst online oriënteren? Op onze website vindt u al onze Unico voortenten met een uitgebreide beschrijving, gebruikersinstructie en videopresentatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zien u graag in onze showroom in Almere.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top