Het beste adres voor Unico Voortenten in Muiden, Muiderberg en Weesp

Met Unico voortenten kiest u voor maximale kwaliteit die zich vertaalt in ultiem vakantieplezier. Immers, de echte kampeerders weten ook dat caravanbezitters tijdens hun vakantie in de voortent leven. Niet zo gek dat kampeerliefhebbers hoge eisen stellen aan de kwaliteit van de voortent. Met een Unico voortent bent u verzekerd van Nederlandse topkwaliteit verpakt in een voortent boordevol innovaties. In de showroom van Cannenburg in Almere (regio: Muiden, Muiderberg, Weesp) vertellen we u graag alles over de voordelen van Unico voortenten!

Waarom kiezen voor een voortent van Unico?

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

In een voortent wordt tijdens de kampeervakantie actief geleefd terwijl de caravan vaak alleen wordt gebruikt om in te slapen. Vandaar dat een kwalitatief hoogwaardige voortent op het verlanglijstje staat van veel kampeerliefhebbers. Bij Cannenburg kunt u terecht voor de complete collectie Unico voortenten. Welke Unico voortent u ook kiest, u kunt rekenen op een voortent die voldoet aan de strengste kwaliteitseisen. Een Unico voortent wordt uitsluitend in Nederland geproduceerd en mede daardoor kan een hoge kwaliteit worden gewaarborgd. Maar de kwaliteit is niet de enige reden waarom Unico voortenten voor kampeerliefhebbers uit o.a. Muiden, Muiderberg en Weesp zo aantrekkelijk zijn. Diverse innovatieve oplossingen kenmerken de voortenten van Unico. Denk aan de eenvoudige wijze van opzetten, het ruimtelijke effect dankzij het ontbreken van een middenstok, de uitgebreide ventilatiemogelijkheden en de tochtstroken met standaard afneembare slikranden. Het oog wil ook wat en dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen, een unieke boogstokconstructie en een strakke afwerking, zijn Unico voortenten mooi om te zien. Last but not least: ook onafhankelijke organisaties zoals de Kampeer en Caravan Kampioen van de ANWB zijn bijzonder te spreken over de kwaliteiten van Unico voortenten. Het enige minpunt dat zij konden ontdekken, was dat er geen minpunten waren!

Wat zijn de voordelen van Unico voortenten?

Een Unico voortent kent talrijke voordelen die u tijdens uw kampeervakantie ongetwijfeld zult waarderen. Met een Unico voortent schaft u een kwaliteitsproduct aan waar u jarenlang plezier van zult hebben. Belangrijkste voordelen zijn:

 1. Opzetten gaat zeer eenvoudig
 2. Stormvast
 3. Uitstekende afwatering
 4. Kwaliteit

Een Unico voortent wordt volledig in Nederland ontwikkeld en geproduceerd en voldoet aan de strengste kwaliteitsnormen. Er wordt bij de productie uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame materialen van zeer hoge kwaliteit.

Uw Unico voortenten dealer in de regio Muiden, Muiderberg en Weesp

camper of caravan kopen amsterdam diemen amstelveen

Bent u in de regio Muiden, Muiderberg of Weesp op zoek naar een hoogwaardige voortent van het kwaliteitsmerk Unico, dan is Cannenburg het ideale adres! In Almere vindt u onze showroom waar onze vakmensen u uitgebreid adviseren en informeren over de verschillende mogelijkheden. Dankzij onze persoonlijke aanpak schaft u uiteindelijk de best bij uw situatie passende Unico voortent aan. Wij nodigen u graag uit in onze showroom. U kunt dan gelijk kennismaken met ons ruime aanbod accessoires (neem ook een kijkje in onze kampeerwinkel!). Van een fietsendrager of een luifel tot een mover of een reservewiel; het maakt allemaal onderdeel uit van ons assortiment. Maar u kunt zich vanzelfsprekend ook eerst online oriënteren. Op onze website vindt u al onze Unico voortenten met een uitgebreide beschrijving, gebruikersinstructie en presentatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zien u graag in onze showroom in Almere.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top