Ontdek de voordelen van Unico voortenten bij Cannenburg!

Cannenburg Caravan en Campers uit Almere is voor de omgeving Lelystad, Swifterbant en Dronten ‘theplacetobe’ voor de hoogwaardige collectie Unico voortenten. Bent u ook een liefhebber van kamperen met bijbehorende goede kampeerproducten? Dan zijn de voortenten van Unico echt iets voor u. Dit Nederlandse kwaliteitsmerk produceert namelijk voortenten die onlosmakelijk verbonden zijn aan onovertroffen kwaliteit. Ze zijn ontworpen en geproduceerd om de concurrentie te overtreffen op het gebied van design, degelijkheid, duurzaamheid en innovatieve oplossingen. Zo kunt u optimaal genieten van uw kampeervakantie! Ervaar zelf de voordelen van Unico voortenten in onze showroom in Almere en word ook enthousiast over dit mooie product!

De gehele collectie Unico voortenten kenmerkt zich door een uitstekende kwaliteit

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

In onze showroom in Almere staan diverse Unico voortenten opgesteld zodat u goed kunt beoordelen welk type het beste bij uw caravan past. De specialisten van Cannenburg kennen elk type Unico voortent waardoor zij op al uw vragen antwoord hebben. Het liefst wilt u natuurlijk elke kampeervakantie zorgeloos genieten van uw vrije tijd. Een goede voortent waar u lekker in kunt bewegen en waar u comfortabel in kunt verblijven, is daarbij een vereiste. Immers, de voortent is de plek waar u ‘leeft’ tijdens de vakantie. Daarom kent de collectie van Unico voortenten verschillende dieptematen en bovendien zijn er ook verschillende uitvoeringen beschikbaar. Zo heeft de Unico ‘Bologna’ bijvoorbeeld een slimme tochtstrook met afneembare slikrand. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, u bent altijd verzekerd van een voortent die is ontworpen volgens de strengste kwaliteitseisen en met het gebruik van de beste materialen. Een Unico voortent wordt in Nederland geproduceerd en daardoor kan een constant hoge kwaliteit worden gewaarborgd.

Praktische eigenschappen van Unico voortenten

Duurzaam, innovatief, mooi om te zien en zeer degelijk. Het zijn zo maar een aantal eigenschappen van Unico voortenten waar u tijdens uw kampeervakantie profijt van zult hebben. Doordat een Unico voortent een kwaliteitsproduct is en met de grootste zorg wordt geproduceerd, zult u er jarenlang plezier van hebben. Onze specialisten kunnen u in de showroom in Almere alle praktische zaken rondom bijvoorbeeld het opzetten van de voortent live demonstreren. Onder het genot van een kopje koffie ontdekt u zelf al snel alle eigenschappen die deze voortenten zo geliefd maken.

 1. Opzetten verloopt zeer eenvoudig

Een voortent opzetten kan nog wel eens een hoop moeite kosten. Gelukkig niet bij Unico. Zelfs als u minder handig bent, zal het opzetten van de voortent dankzij de uitgekiende constructie geen probleem zijn. De voortent is echt eenvoudig op te zetten waardoor uw kampeervakantie vrijwel direct kan starten!

 1. Bestand tegen de elementen

Het gehele ontwerp is erop voorbereid om alle weersomstandigheden het hoofd te bieden. Mocht het weer omslaan en er een flinke storm opsteekt, dan zal de voortent dankzij z’n ronde vorm uitstekend stormvast blijven.

 1. Slim systeem voor de afwatering

De fraaie boogvorm is niet alleen mooi om te zien maar dankzij die vorm zal er geen water op het dak blijven staan. De kans op lekkages of overmatige slijtage door ongewenste vochtinwerking wordt hierdoor aanmerkelijk kleiner.

 1. Kwaliteitsproduct van eigen bodem

Unico voortenten zijn volledig in Nederland ontworpen en worden ook in Nederland geproduceerd met behulp van strenge kwaliteitsnormen. Er wordt bij de productie uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame materialen van topkwaliteit.

Bent u ook geïnteresseerd in een Unico voortent?

camper of caravan kopen amsterdam diemen amstelveen

Een Unico voortent bezit een aantal eigenschappen waar u tijdens elke kampeervakantie opnieuw plezier van zult hebben. Bij Cannenburg realiseren we ons het belang van een goede voortent maar al te goed. Talrijke slimme innovaties zijn beslist een reden voor kampeerliefhebbers uit Lelystad, Swifterbant, Dronten en omstreken om te kiezen voor een Unico voortent. Naast de uitstekende bouwkwaliteit maken slimme vondsten van een Unico voortent een duurzame en prettige verblijfsruimte. Slim detail: doordat een middenstok ontbreekt, wordt het ruimtelijk effect in de voortent versterkt. Bovendien is elke Unico voortent voorzien van het unieke driehoeks ventilatiesysteem met een tochtstrook en afneembare slikranden. Hierdoor zijn er zelfs op de warmste dagen uitgebreide ventilatiemogelijkheden beschikbaar. Ook niet onbelangrijk: een Unico voortent is mooi vormgegeven. Het gebruik van hoogwaardige materialen, een unieke boogstokconstructie en een strakke afwerking maken het fraai ogende totaalplaatje verder af.

Wilt u zelf de Unico voortenten in de regio Lelystad, Swifterbant en Dronten ontdekken?

Prachtige en hoogwaardige voortenten die zijn ontworpen voor uw kampeerplezier zijn in de regio Lelystad, Swifterbant en Dronten beschikbaar bij Cannenburg in Almere. Onze specialisten staan u met raad en daad terzijde om antwoord te geven op al uw vragen en om u te informeren over de verschillende mogelijkheden. Die persoonlijke aanpak en oprechte interesse in uw situatie, levert een advies op waardoor u bij Cannenburg uiteindelijk altijd de best passende Unico voortent aanschaft. Wilt u liever eerst online gaan oriënteren? Dat kan uiteraard ook op onze website. Hier vindt u al onze Unico voortenten met een uitgebreide beschrijving, gebruikersinstructie en videopresentatie. Wilt u meer weten of heeft u nu al vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Almere.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top