Cannenburg biedt de grootste collectie Unico voortenten in de regio Huizen, Blaricum en Eemnes

Vlakbij Huizen, Blaricum en Eemnes treft u in Almere bij Cannenburg Caravan en Campers een grote collectie Unico voortenten aan. De ware kampeerliefhebber weet dat voortenten van dit rasechte Nederlandse merk een keuze is voor topkwaliteit. Qua design, degelijkheid, duurzaamheid en innovatieve oplossingen, staat de Unico voortent hoog aangeschreven. Maak daarom ook de keuze voor een Unico voortent als u tijdens de vakantie optimaal wilt genieten van de belangrijkste leefruimte die de voortent voor een kampeerder nu eenmaal is.

Topkwaliteit kenmerkt de collectie Unico voortenten

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

In onze showroom in Almere staan verschillende exemplaren opgesteld zodat u een juiste indruk krijgt. Onze vakmensen kennen van elk type Unico voortent alle details waardoor geen vraag onbeantwoord blijft. Er zijn verschillende dieptematen en uitvoeringen beschikbaar. Wat uw keuze ook wordt, u bent verzekerd van een voortent die wordt geproduceerd volgens de strengste kwaliteitseisen. Overigens worden alleUnico voortenten uitsluitend in Nederland geproduceerd. Hierdoor zijn de lijnen letterlijk en figuurlijk kort waardoor de constant hoge kwaliteit uitstekend kan worden gewaarborgd.

Talrijke pluspunten kenmerken de voortenten van Unico

Echter, de onberispelijke en alom gewaardeerde kwaliteit is niet de enige reden waarom Unico voortenten voor kampeerliefhebbers uit Huizen, Blaricum en Eemnes zo aantrekkelijk zijn. Talrijke slimme oplossingen maken de voortenten van Unico zeer prettig in gebruik. Zo zijn de voortenten stuk voor stuk eenvoudig opzetbaar en wordt het ruimtelijke effect versterkt doordat een middenstok ontbreekt. Verder is elke Unico voortent voorzien van het unieke driehoeks ventilatiesysteem waardoor uitgebreide ventilatiemogelijkheden beschikbaar zijn. Ook een tochtstrook met afneembare slikranden ontbreekt niet. Een Unico voortent is daarnaast een lust voor het oog dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen, een unieke boogstokconstructie en een strakke afwerking. Ook niet onbelangrijk: onafhankelijke organisaties zoals de Kampeer en Caravan Kampioen van de ANWB zijn eveneens bijzonder te spreken over de kwaliteiten van Unico voortenten. Het enige minpunt dat zij konden ontdekken, was dat er geen minpunten waren…

Wat zijn de belangrijkste eigenschappen bij het gebruik van Unico voortenten?

camper of caravan kopen amsterdam diemen amstelveen

Een Unico voortent kent talrijke voordelen die u tijdens uw kampeervakantie ongetwijfeld zult waarderen. Doordat een Unico voortent een kwaliteitsproduct is dat met de grootste zorg is geproduceerd, levert het een belangrijke bijdrage aan uw kampeergenot en zult u er jarenlang plezier van hebben. De belangrijkste eigenschappen van de Unico voortenten zet Cannenburg graag voor u op een rijtje. Overigens kunnen wij u al deze zaken ook live demonstreren in onze showroom in Almere. U bent uiteraard van harte welkom voor een demonstratie van de Unico voortenten collectie!

 1. Eenvoudig om op te zetten

Bent u niet zo handig? Geen nood! De uitgekiende constructie maakt het opzetten van de voortent zelfs voor onervaren handen zeer eenvoudig. In korte tijd zal de voortent zijn opgezet waarna het kampeerplezier direct kan beginnen!

 1. Grote stormvastheid

Met een Unico voortent kunt u de elementen probleemloos trotseren. Mocht het een keer flink waaien of zelfs stormen dan zal de voortent dankzij z’n ronde vorm uitstekend stormvast blijven.

 1. Zeer goede afwatering

De fraaie boogvorm  is niet alleen esthetisch verantwoord. Ook blijft er geen water op het dak staan. Hierdoor is er minder kans op lekkages of overmatige slijtage door ongewenste vochtinwerking.

 1. De hoogste kwaliteit

Een Unico voortent is volledig in Nederland ontwikkeld en wordt hier ook geproduceerd conform de strengste kwaliteitsnormen. Er wordt bij de productie uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame materialen van bewezen kwaliteit.

Heeft u interesse in meer informatie over de Unico voortenten in de regio Huizen, Blaricum of Eemnes?

Mocht  u in de regio Huizen, Blaricum, Eemnes opzoek zijn naar een hoogwaardige voortent uit de collectie van het kwaliteitsmerk Unico, dan is Cannenburg in Almere de plek waar u moet zijn! In onze showroom staat een team van vakmensen voor u klaar. Zij kunnen u uitgebreid adviseren en informeren over de verschillende mogelijkheden. Dankzij onze persoonlijke aanpak schaft u bij Cannenburg uiteindelijk altijd de best passende Unico voortent aan. Wij nodigen u daarom graag uit in onze showroom om de beste indruk te krijgen van de mogelijkheden. Maar u kunt zich vanzelfsprekend ook eerst online oriënteren. Op onze website vindt u al onze Unico voortenten met een uitgebreide beschrijving, gebruikersinstructie en videopresentatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zien u graag in onze showroom in Almere.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top