Ontdek de voordelen van Unico voortenten bij Cannenburg!

Houdt u van kamperen en geniet u dan ook van goede kampeerproducten en -accessoires? Dan zijn de voortenten van Unico perfect voor u. Het uitgekiende ontwerp van dit Nederlandse merk herbergt tal van slimme innovaties en Unico is bij de liefhebbers onlosmakelijk verbonden aan een uitstekende bouwkwaliteit. Cannenburg Caravan en Campers is voor de omgeving Hilversum, Laren en Kortenhoef ‘the place to be’ voor de hoogwaardige collectie Unico voortenten. Ze zijn ontworpen en geproduceerd om de concurrentie te overtreffen op het gebied van design, degelijkheid, duurzaamheid en innovatieve oplossingen. Als u optimaal wilt genieten van uw kampeervakantie, dan is de keuze voor een Unico voortent eenvoudig gemaakt. Ontdek de voordelen van de Unico voortenten in onze showroom in Almere en word ook enthousiast over dit mooie product!

Wat maakt een Unico voortent nu zo prettig tijdens een kampeervakantie?

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Een Unico voortent bezit een aantal eigenschappen waar u tijdens de kampeervakantie keer op keer plezier van zult hebben. Bij Cannenburg realiseren we ons het belang van een goede voortent maar al te goed. Immers, het is de meest gebruikte leefruimte tijdens uw vakantie. Terecht dat u daar dus hoge eisen aan mag stellen. Talrijke slimme innovaties zijn beslist een reden voor kampeerliefhebbers uit onder andere Hilversum, Laren en Kortenhoef om te kiezen voor een Unico voortent. Naast de uitstekende bouwkwaliteit maken slimme vondsten van een Unico voortent een duurzame en prettige verblijfsruimte. Zo wordt het ruimtelijke effect in de voortent versterkt doordat een middenstok ontbreekt. Bovendien is elke Unico voortent voorzien van het unieke driehoeks ventilatiesysteem en een tochtstrook met afneembare slikranden. Hierdoor zijn er zelfs op de warmste dagen uitgebreide ventilatiemogelijkheden beschikbaar. Ook niet onbelangrijk: een Unico voortent is qua design erg mooi. Het gebruik van hoogwaardige materialen, een unieke boogstokconstructie en een strakke afwerking maken het totaalplaatje verder af.

Kwaliteit op 1 bij de gehele collectie Unico voortenten

Het liefst wilt u elke kampeervakantie zorgeloos genieten van uw vrije tijd. Een goede voortent waar u lekker in kunt bewegen en waar u comfortabel in kunt verblijven, is daarbij een vereiste. Immers, de voortent is de plek waar u ‘leeft’ tijdens de vakantie. In onze showroom in Almere staan diverse Unico voortenten opgesteld zodat u goed kunt beoordelen welk type het beste bij uw caravan past. De specialisten van Cannenburg kennen elk type Unico voortent waardoor zij op al uw vragen antwoord hebben. Naast verschillende dieptematen zijn er ook verschillende uitvoeringen beschikbaar. Zo heeft de Unico ‘Bologna’ blinderingskleppen in plaats van gordijnen en is deze voortent verkrijgbaar in diverse dieptematen. Wat uw voorkeur ook is, u weet altijd zeker dat u een voortent krijgt die is gemaakt volgens de strengste kwaliteitseisen en met het gebruik van de beste materialen. Een Unico voortent is uitsluitend in Nederland geproduceerd en daardoor kan een constant hoge kwaliteit worden gewaarborgd.

Handige eigenschappen die alle Unico voortenten kenmerken

camper of caravan kopen amsterdam diemen amstelveen

Innovatief, hoogwaardig, duurzaam en fraai. Het zijn zo maar een aantal voordelen van Unico voortenten waar u tijdens uw kampeervakantie profijt van zult hebben. Doordat een Unico voortent een kwaliteitsproduct is en met de grootste zorg is gemaakt, zult u er jarenlang plezier van hebben. Cannenburgheeft een aantal eigenschappen voor u hieronder opgesomd. Onze specialisten kunnen u in de showroom in Almere deze eigenschappen op verzoek ook live demonstreren. Daarom nodigen wij u graag uit voor een demonstratie van de Unico voortenten collectie. Onder het genot van een kopje koffie ontdekt u zelf al snel alle eigenschappen die deze voortenten zo geliefd maken.

 1. Opzetten vereist geen ervaring

Een voortent opzetten kan een heel gedoe zijn. Gelukkig niet bij Unico. Zelfs als u niet zo handig bent, zal het opzetten van de voortent dankzij de uitgekiende constructie geen probleem zijn. De voortent is echt eenvoudig op te zetten waardoor uw kampeervakantie vrijwel direct kan starten!

 1. Stormvastheid gegarandeerd

Het gehele ontwerp is erop voorbereid om alle weersomstandigheden het hoofd te bieden. Mocht het weer ineens omslaan en een flinke storm opsteekt, dan zal de voortent dankzij z’n ronde vorm uitstekend stormvast blijken.

 1. Afwatering van hoog niveau

De fraaie boogvorm is niet alleen mooi om te zien maar dankzij die vorm zal er geen water op het dak blijven staan. De kans op lekkages of overmatige slijtage door ongewenste vochtinwerking wordt hierdoor aanmerkelijk kleiner.

 1. Kwaliteitsproduct van Nederlandse bodem

Unico voortentenzijn volledig in Nederland ontworpen en worden ook in Nederland geproduceerd aan de hand van de strengste kwaliteitsnormen. Er wordt bij de productie uitsluitend gebruik gemaakt van duurzame materialen van topkwaliteit.

Wilt u zelf de Unico voortenten in de regio Hilversum, Laren en Kortenhoef ontdekken?

Prachtige en hoogwaardige voortenten die zijn ontworpen voor uw kampeerplezier zijn in de regio Hilversum, Laren en Kortenhoef beschikbaar bij Cannenburg in Almere. Een team van vakmensen staat voor u klaar om u uitgebreid te adviseren en te informeren over de verschillende mogelijkheden. Mede dankzij onze persoonlijke aanpak en oprechte interesse in uw situatie, schaft u bij Cannenburg uiteindelijk altijd de best passende Unico voortent aan. Wij nodigen u daarom van harte uit in onze showroom om de beste indruk te krijgen van de mogelijkheden. Liever eerst online oriënteren? Op onze website vindt u al onze Unico voortenten met een uitgebreide beschrijving, gebruikersinstructie en videopresentatie. Wilt u meer weten? Neem dan gerust contact met ons op! Wij verwelkomen u graag in onze showroom in Almere.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top