Specialist Unico voortenten Amersfoort, Baarn en Soest

Zoekt u Unico voortenten in de regio Amersfoort, Baarn of Soest? Moeten deze perfect aansluiten op al uw wensen? Cannenburg Caravans en Campers begrijpt dit als geen ander, en zoekt samen met u naar de beste voortent. Dit vanuit ruim 40 jaar ervaring in het helpen van vele kampeerders uit onder andere Amersfoort, Baarn, Soest en omgeving. Zo kiest u bij ons gegarandeerd voor precies de juiste (Unico) voortent, en beleeft u straks een perfecte vakantie! Bekijk nu ons aanbod, of neem contact met ons op voor meer informatie!

De grootste voordelen van Unico voortenten

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Bij het uitkiezen van de juiste voortenten komen onze vele klanten uit onder andere Amersfoort, Baarn en Soest vaak uit bij de voortenten van Unico. Hoe kan het ook anders: de belangrijkste voordelen van dit merk zijn niet gering:

 • Er is geen middenstok in de voortent, waardoor al uw ruimte optimaal benut kan worden
 • Dankzij de grote stormvastheid is er geen risico dat uw Unico voortent wegwaait bij harde wind
 • De gebogen vorm geeft niet alleen een fraaie look, maar zorgt ook voor een goede afwatering
 • Door de verschillende openingen is een optimale temperatuurregeling mogelijk. Hierover horen wij veel positieve berichten van onze klanten.
 • Dankzij de afneembare slikranden zijn Unico voortenten snel en makkelijk schoon te maken, wat belangrijk is als u weer snel moet inpakken
 • Dankzij de duurzaamheid van de materialen en de afwerking, dragen Unico voortenten bij aan jarenlang probleemloos kamperen!

Goed geventileerde Unico voortenten: Bologna

De voordelen van de Bologna voortenten zijn voor veel van onze klanten doorslaggevend. De Bologna voortenten zijn zeer snel op te zetten. Opvallend is de diepe dakluifel, die aan de zijkanten is uit te breiden. Door de driepuntventilatie aan de zijkanten en in het midden, is ventilatie zelfs mogelijk bij vochtig weer. Door de boogconstructie is de Unico Bologna zonder middenstok te gebruiken. Blinderingskleppen in plaats van gordijnen maken snel opzetten mogelijk. De Bologna Unico tenten zijn verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: Carbon Grey, Carbon Blue en Champagne.

Unico voortenten voor warme landen: Turijn

camper of caravan kopen amsterdam diemen amstelveen

De naam doet het u al vermoeden: Turijn voortenten zijn gemaakt voor warme landen. Het tentdoek bestaat uit ademend acryl. Ook deze Unico voortenten hebben een driepuntventilatie en zijn uit te breiden met petluifel of dakluifel. Hiermee ontstaat een zeer ruimte voortent. Turijn voortenten zijn verkrijgbaar in twee kleurstellingen: Taupe Mid Grey en Antraciet lichtgrijs. Woont u in Amersfoort, Baarn of Soest, kom dan eens langs in onze showroom in Almere om ze te bekijken!

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top