Unico luifels Hoofddorp, Haarlem en Zandvoort

Zoekt u Unico luifels in de regio Hoofddorp, Haarlem of Zandvoort, dan bent u een echte kampeerliefhebber met oog voor kwaliteit. De verschillende modellen van dit merk hebben allemaal hun eigen voordelen. Gemakkelijk in het opzetten, extra ademend of modulair: allemaal redenen om de verschillende Unico luifels goed te vergelijken. Wij adviseren ook onze klanten uit Hoofddorp, Haarlem en Zandvoort daarom graag over dit merk. Neem hiervoor nu contact met ons op. Bekijk ook meteen al onze informatie over Unico luifels!

Wat zijn de voordelen van de verschillende Unico luifels?

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Alle Unico luifels hebben een fraaie, ijzersterke, stabiele en ruime constructie. Hiermee bieden ze u optimaal comfort, dankzij de boogconstructie die (midden)stokken overbodig maakt. Hiermee is bovendien een uitstekende afwatering langs de zijkanten mogelijk, en is harde wind geen enkel probleem. Onze klanten noemen ook vaak het gebruiksgemak van de Unico luifels: deze zijn zonder moeite op te zetten en weer af te breken. Een afneembare sliprand maakt een gemakkelijke schoonmaak mogelijk, wat wel zo prettig is op de laatste dag van uw vakantie!

In onze showroom: Unico luifel Verona

De Verona is een van de makkelijkste luifels van Unico. Snel en simpel opgezet, met veel beschutting maar ook zonlicht, dankzij de doorzichtige zijvensters. Bovendien is deze Unico luifel uit te breiden met verschillende onderdelen, zoals een gaaswand tegen insecten en een portaalwand waarmee de gehele luifel afgesloten kan worden. Verona luifels zijn met meerdere onderdelen uit te breiden, zoals een extra dakluifel, waarmee de tentruimte nog groter wordt.Woont u in Hoofddorp, Haarlem of Zandvoort en wilt u de Unico luifels eens komen bekijken? Wees welkom in onze showroom in Almere Haven. Hier krijgt u persoonlijk advies op maat, en kunt u alle Unico luifels bekijken.

Eenvoudigere Unico luifel: Siena

camper of caravan kopen amsterdam diemen amstelveen

Eenvoudig opzetbaar, perfecte afwatering en zeer stabiel? Dat is de Siena luifel. Zo kost het opzetten en weer afbreken van deze luifels geen enkele moeite. Ze zijn lichtgewicht en hierdoor makkelijk handelbaar. En met slechts een enkele beweging spant u de tent aan, via twee duurzame afspansjorbanden.Toch zijn de Siena luifels ook opvallend sterk: ze weerstaan hevige windstoten, dankzij de slimme aluminium constructie. Anders dan veel andere Unico luifels, hebben de Siena luifels geen slikrand bij de grond. Dus is uw dagje uit of vakantie afgelopen, dan hoeft u niets schoon te maken en kunt u snel weer terug naar huis!

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top