Unico luifels Harderwijk, Ermelo en Putten

Voor de fraaiste en voordeligste Unico luifels voor de regio Harderwijk, Ermelo en Putten, gaat u naar Cannenburg Caravans en Campers. Als kampeerwinkel met meer dan 40 jaar ervaring, hebben wij niet voor niets alle luifels van dit merk op voorraad: Unico biedt hoge kwaliteit en veel verschillende voordelen. Gebruiksgemak, stevigheid en gunstige prijzen zijn slechts enkele voorbeelden. Vandaar dat wij onze klanten in Harderwijk, Ermelo en Putten graag uitgebreid informeren. Bekijk hiervoor nu ook alle informatie over Unico luifels op deze website!

Unico luifels specialist voor Harderwijk, Ermelo, Putten e.o.

Caravancentrum Amsterdam, Amstelveen en Diemen

Unico luifels zijn een verrijking voor uw voortent. Hieronder kunt u lekker lang buiten zitten: op een hete dag, comfortabel beschut in de schaduw. Of tijdens slecht weer, lekker uit de regen. De Unico luifels maken dit mogelijk door middel van de speciale boogconstructie, die veel ruimte en beschutting creëert. Bovendien zijn de Unico luifels lichtgewicht, nemen ze amper ruimte in, en zijn ze in een handomdraai op te zetten!

Luxe Unico luifels: de Verona

Een van de mooiste luifels van Unico is de Verona. In plaats van een uitgebreid frame, heeft dit product slechts één boogstok. Het resultaat hiervan is een prachtige boog. Dit geeft extra ruimte onder de luifel, en biedt uitstekende stabiliteit en bovendien een goede afwatering langs de zijkanten. Ook de duurzame afspansjorbanden, windblockers, afneembare slikrand, en de rits voor het serviceluik maakt de Verona tot een van onze populairste Unico luifels die wij verkopen!

Gemakkelijke Unico luifels: de Siena

camper of caravan kopen amsterdam diemen amstelveen

Houdt u het graag iets simpeler en zoekt u vooral een gebruiksvriendelijke luifel? Dan zoekt u de Siena. Ook dit product heeft de solide en ruime boogconstructie, maar zonder de slikrand die schoongemaakt moet worden. Perfect dus als u wat korter op reis gaat, of als uw luifel vooral dient als eenvoudig afdak aan uw caravan of camper. Maar vergis u niet: ook onder deze Unico luifel kunt u heerlijk zitten! De zijwanden hebben royale ramen waardoor genoeg licht binnenkomt en uitzicht mogelijk is. Kom deze Unico luifels eens bekijken in onze showroom te Almere. 20 minuteren rijden vanuit Harderwijk, Ermelo of Putten!

Andere merken

Naast de Unico luifels levert Cannenburg Caravans en Campers ook luifels van andere merken. Denk aan Thule, Isabella, Ventura, Doréma en StarCamp. De verschillende voordelen en mogelijkheden leggen wij u graag uit, zodat u het product kiest dat past bij uw camper, caravan en vakantie. Bezoek hiervoor onze uitgebreide kampeerwinkel + showroom.

OPENINGSTIJDEN

Maandag 09.00 – 17.30
Dinsdag 09.00 – 17.30
Woensdag 09.00 – 17.30
Donderdag 09.00 – 17.30
Vrijdag 09.00 – 17.30
Zaterdag (werkplaats gesloten) 09.00 – 17.00
Zondag Gesloten

ROUTE

WAAROM CANNENBURG?

 • Alles voor een onbezorgde kampeervakantie
 • Van caravan tot koffiekan; alles op één adres
 • BOVAG erkend

OFFICIEEL DEALER

hobby logo
fendt-logo

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN?

 • We zijn net terug van de vakantiecheck bij Cannenburg en zijn zeer tevreden.

  Elly Willemse-Veldhuis

 • Reparatie aan het plaatwerk, door storm een scheurtje. Je ziet er niets van zo mooi gemaakt en een hele goede service. Door pech kon ik hem niet naar de stalling brengen, geen probleem, hij is keurig in de stalling gezet in Almere Buiten.

  Henk Wieland

 • Een prachtige caravan gekocht, goede service en deskundigheid van het personeel. Niks op aan te merken.Ik zou iedereen aanraden daar een caravan of accessoires te kopen.Jacqueline de Groot
 • Cannenburg heeft personeel die weet waar ze over praten en zeer behulpzaam zijn. We zijn ook heel blij met de service die ze leveren. Kortom een aanrader voor een ieder die een caravan wilt kopen!Familie Wolterink
 • De caravan heeft weer een service beurt gehad en twee nieuwe banden. Wij zijn heel tevreden over de service. Kunnen weer met een gerust hart op pad.Ton Weterings

OOK IN ANDERE PLAATSEN, O.A.:

Back to top